A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

"ТЕРНІВСЬКА ЕКСТРЕНКА" ВІДТЕПЕР З НОВИМ АВТОМОБІЛЕМ

Дата: 06.08.2021 12:04
Кількість переглядів: 1463

Вчора представники Недригайлівської підстанції Роменської станції екстреної медичної допомоги отримали ключі від сучасного швидкого, оснащеного обладнанням, необхідним для надання екстреної медичної допомоги хворим і потерпілим автомобілем класу В – «Volkswagen-Crafter».

Такий автомобіль надійде у селище Терни (Недригайлівська підстанція).

Для Недригайлівської підстанції передано 1 холодильник для зберігання ліків та 1 смартфон для отримання викликів.

Вітаємо працівників екстреної медичної допомоги з поповненням автопарку та матеріально-технічної бази.

Дякуємо голові Сумської обласної державної адміністрації Дмитру ЖИВИЦЬКОМУ та всім, хто посприяв у отриманні спецтранспорту.

За попередньою інформацією начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Сергія БУТЕНКА, усього підрозділи Центру отримали 15 автомобілів. 8 автомобілів Центр отримав від Міністерства охорони здоров’я України і 7 придбав за кошти, отримані від господарської діяльності.

 

Директор Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Анатолій АЛЕКСАНДРЕНКО додав, що окрім автомобілів, підрозділи Центру цього дня отримали також необхідні у своїй роботі 24 нові смартфони загальною вартістю 120 тисяч 840 гривень та 17 холодильників на суму понад 116 тисяч гривень. Це придбано також за кошти, отримані за рахунок господарської діяльності Центру.

Вручення ключів від нових автомобілів у Центрі у цьому році відбувається вдруге.

Довідково.

Автомобілі класу В – ще краще оснащені сучасним обладнанням, необхідним для надання екстреної медичної допомоги хворим і потерпілим: дефібрилятором; апаратом «Юкард-100» (для оперативної передачі електрокардіограм лікарям-консультантам діагностичного телеметричного консультативного кабінету «Юнет» Центру); пульсоксиметром (для визначення наповнення киснем крові); інфузоматом (обладнанням, яке дозволяє максимально точно здійснювати контроль за подачею ліків пацієнту); глюкометром (пристроєм для визначення цукру в крові); стаціонарними балонами з киснем; стаціонарним електричним вакуумним відсосом (для очищення дихальних шляхів); приладом для підігріву розчинів (особливо важливо у зимову пору року); переносним холодильником;  іммобілізаційними засобами (вакуумним матрацом, пневматичними шинами, набором шийних комірців, спінальною дошкою, кріслом для перенесення пацієнта); каталкою тощо.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь