A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

«МАЄМО ПРАЦЮВАТИ ТІЛЬКИ НА ГРОМАДУ»

Дата: 16.08.2021 15:31
Кількість переглядів: 1544

Про це 16 серпня під час апаратної наради наголосив Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ, звертаючись до керівників відділів, структурних підрозділів, підприємств громади.

Зокрема, розглянули питання стосовно активізації роботи з вакцинації проти COVID-19. З приводу даного питання до присутніх звернувся заступник Недригайлівського селищного голови Володимир ШУДА, який зазначив, що на минулому тижні відсоток охоплення вакцинації по Недригайлівській громаді значно збільшився, бажаючих робити щеплення більшає кожного дня. Це добре, адже вакцинація - найефективніший спосіб захисту від коронавірусного захворювання.

Нагадуємо, що в «Недригайлівському ЦПМСД» є достатньо вакцини, щоб активізувати роботу в даному напрямку. Для того, щоб зробити щеплення потрібно попередньо записатися на чергу до свого сімейного лікаря, або до відповідальної особи по телефону: 5-28-83, 0665602276.

На нараді обговорювалося питання стосовно поганого тиску води у централізованому водогоні. Справа в тому, що у будні дні тиск води у трубах значно менший ніж, на вихідні. Це може свідчити про факт наявності суб’єкту, який здійснює великий забір води і ніде не обліковується. Ведеться перевірка стосовно незаконного підключення до водогону.

Селищний голова Костянтин ВОЛКОВ категорично зазначив: «Це неприпустимо, що люди не мають можливості нормально помитися, забезпечити свої елементарні побутові потреби. Все, що ми робимо, має бути спрямоване на користь наших жителів та громади». Очільник зазначив, що для нормальної подачі води вкрай необхідно ставити підсилювачі тиску, яких всього на громаду потрібно 2 штуки. З виконанням усіх робіт, в тому числі, проєктних, необхідна сума складає близько 200 тис. грн. Потрібно думати де брати кошти, при цьому позиція з даного питання має бути єдиною і в депутатів селищної ради теж. Адже це справді болюче питання для жителів громади.

Говорили і про вивезення твердих побутових відходів. Директор КП «Недригайлівводосервіс» Сергій ПЕДЬКО зазначив, що з четверга цього тижня розпочинається вивезення твердих побутових відходів згідно укладених договорів із населенням. Для тих, хто хоче отримувати послуги з вивезення сміття, просимо звертатися до комунального підприємства і укладати договора.

Керуюча справами селищної ради Юлія ШЕВЧЕНКО довела до відома присутніх план заходів щодо святкування 30-річчя незалежності України. Очільник громади закликав колег серйозно поставитися до святкування великого державного свята.

Наприкінці апаратної наради Недригайлівський селищний голова виконав приємну місію: передав керівнику Недригайлівської дитячої юнацько-спортивної школи Вадиму ЄЛЬЦЮ благодійну допомогу у вигляді спортивного взуття, одягу та інвентарю, яку надав наш земляк Олександр ТАЦЕНКО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь