A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

НЕЗАЛЕЖНА І ЄДИНА — МОЯ УКРАЇНА

Дата: 19.08.2021 11:44
Кількість переглядів: 1862

Юні читачі бібліотек Недригайлівської громади взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «Незалежна і єдина – моя Україна!»і здобули перемогу в обласному турі.

Конкурс проводиться Національною бібліотекою України для дітей спільно з Національною спілкою художників України, Видавництвом «Vivat», ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», ТОВ «АВК КОНФЕКШІНЕРІ» та Київською державною академією декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України до 30-річчя Незалежності України. Учасники конкурсу готували конкурсні роботи, які за змістом і жанром відповідають загальній ідеї Конкурсу, дотримуючись наступних вимог: - у категорії «Малюнок» — малюнки у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, фарбами чи фломастерами, у форматі А3; - у категорії «Вишивка» — роботи на тканині, використовуючи різні техніки вишивання у довільному форматі; - у категорії «Аплікація» — роботи з використанням будь-яких круп, насіння та додаткових природних матеріалів у форматі А4 або А3 — роботи із застосовуванням будь-яких технік квілінгу у вигляді панно на папері, тканині, пластику або дереві. Учасники І (місцевого) туру конкурсу представили 29 конкурсних робіт, з яких журі конкурсу у складі: Міненко О.М. , директора КЗ «Недригайлівська публічна бібліотека», Макаренко С.М., керівника гуртків декоративно-ужиткового мистецтва Недригайлівського БДЮТ, Арістархова О.П., викладача КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа» та Кужель І.Ф., завідувача відділу обслуговування дітей КЗ «Недригайлівська публічна бібліотека» визначили роботи-переможці у кожній категорії. ПЕРЕМОЖЦЯМИ першого туру конкурсу стали:

 

Категорія «Вишивка»:

1-4 класи - Кочура Поліна, «Маківка – символ України»;

5-8 класи – Садова Вікторія, «Україна»;

9-11 класи – Коротка Руслана, «Доброго ранку, Україно».

Категорія «Аплікація»:

1-4 класи – Семенюта Ангеліна, «Моя щедра Україна»;

5-8 класи – Мовчан Анастасія, «Дерево життя».

Категорія «Малюнок»:

1-4 класи – Олійник Тетяна, «Ранок»

5-8 класи – Шульга Анастасія, «Україночка»

9-11 класи – Бойкова Варвара, «Бій козаків».

За підсумками обласного туру конкурсу «Незалежна і єдина — моя Україна!» у категорії «Вишивка» перемогу здобула робота КОРОТКОЇ РУСЛАНИ «Доброго ранку, Україно». Щиро вітаємо Руслану з перемогою. Її робота надіслана до Національної бібліотеки України для дітей для участі у підсумковому турі конкурсу. Оголошення переможців якого відбудеться 24 серпня 2021 року. Переможці конкурсу будуть відзначені дипломами та пам’ятними призами.  Результати конкурсу узагальнюються відповідним наказом головного журі, оприлюднюються на офіційному сайті Національної бібліотеки України для дітей, партнерів конкурсу та у фахових друкованих виданнях. За результатами конкурсу презентується виставка творчих робіт у НБУ для дітей та партнерів.

Дякуємо всім учасникам за активну участь у конкурсі! Бажаємо всім успіхів, і нашій учасниці підсумкового туру конкурсу Короткій Руслані – перемоги! 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь