Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

НЕДРИГАЙЛІВ ЗУСТРІВ УЧАСНИКІВ БЛАГОДІЙНОГО УЛЬТРАПРОБІГУ ЄДНОСТІ «СТАЛЕВИЙ ГАРТ»

Дата: 19.08.2021 20:51
Кількість переглядів: 1795

Втретє в Україні відбувається благодійний легкоатлетичний ультрапробіг єдності «Сталевий Гарт». Цього року він присвяений Дню Державного Прапора та 30-й річниці Незалежності України. Ультрапробіг єдності стартував 15 серпня у Харкові. Триватиме він 10 днів, довжина маршруту – 500 км, фініш – 24 серпня в Києві.

Організатором благодійного заходу є спортивний клуб «Queen Trek King Club». Сьогодні легкоатлети прибули до Недригайлова. Їх урочисто зустріла делегація недригайлівських юних спортсменів на чолі з головою Роменської районної державної адміністрації Денисом ВАЩЕНКОМ, Недригайлівським селищним головою Костянтином ВОЛКОВИМ та заступником селищного голови Володимиром ШУДОЮ. Вихованці й тренери Недригайлівської дитячо-юнацької спортивної школи приєдналися до учасників благодійного марафону й разом з ними добігли до центру селища Недригайлів. Костянтин ВОЛКОВ та Денис ВАЩЕНКО подякували учасникам благодійної легкоатлетичної ультрапробігу єдності за популяризацію здорового способу життя, високий патріотизм, незламність волі й силу духу, об’єднання суспільства у сучасній боротьбі за Незалежність!

За підтримку легкоатлетичному руху голові Роменської районної державної адміністрації та Недригайлівськомй селищному голові організатор акції Ігор МИШКО вручив медалі «СТАЛЕВИЙ ГАРТ 2021». Легкоатлети поклали квіти до пам’ятника захисникам, полеглим за волю та незалежність України, у Меморіалі Пам'яті та Слави. Завтра зранку учасники благодійного марафону вирушать далі за маршрутом Недригайлів-Ромни-Прилуки-Бровари-Київ. У рамках марафону «Сталевий Гарт» відбувається благодійна акція зі збору коштів для української армії через фонд «Повернись Живим» на платформі kindchallenge.net за посиланням: http://surl.li/zypd.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь