A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

У ХОРУЖІВЦІ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ МЕДУ

Дата: 20.08.2021 12:08
Кількість переглядів: 2171

Вчора, на День пасічника України, в Хоружівці було проведено цікаве та колоритне свято - Фестиваль меду. У рамках проведення заходу працювали виставка-ярмарок меду та продукції бджільництва, продаж агропродукції, майстер-класи, розваги для дітей.

У конференц-залі Центру сприяння розвитку об’єднаних територіальних громад державної служби зайнятості у Сумській області відбулася науково-практична конференція «Стан та перспективи розвитку бджільництва на Сумщині», яку відвідали пасічники не лише із Сумщини, а і з сусідніх областей. Учасники конференції отримали практичні та методичні поради.

Присутніх на заході бджолярів зі святом привітали Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ, голова Роменської райдержадміністрації Денис ВАЩЕНКО, начальник департаменту агропромислового розвитку Сумської облдержадміністрації Олександр МАСЛАК, депутат Сумської обласної ради Віра ЛАВРИК, директор ДНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» Михайло ГУЗЬ, староста Хоружівського старостинського округу Олександр ХАРЬКО.

Користуючись нагодою, голова Роменської райдержадміністрації Денис ВАЩЕНКО вручив державні нагороди: почесне звання «Мати-героїня», що надається Президентом України жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей, Наталії ДАНИЛЕНКО з Хоружівки та Ірині СУРІ з Березняків.

Модераторором на заході виступив голова Сумського міжрайонного об'єднання бджолярів, майстер виробничого навчання Сумського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Анатолій ДЕНИСЕНКО.

Зокрема, говорили про роль бджільництва у розвитку сільських територій, роль громадських організацій пасічників у вирішенні нагальних проблем та їх взаємодія з аграрними підприємствами, дотації за наявні бджолосім’ї.

Захід відбувся завдяки організації Сумської обласної державної адміністрації, Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації, Сумського обласного центру зайнятості, Державного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості», Громадської організація "Сумське міжрайонне об'єднання бджолярів", Недригайлівської селищної ради, Асоціації «Спілка аграрних підприємств Сумської області».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь