Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

СПОКОНВІЧНА РІДНА ЗЕМЛЯ – НЕЗАЛЕЖНА ДЕРЖАВА МОЯ

Дата: 20.08.2021 16:20
Кількість переглядів: 2138

24 серпня 1991 року відбулося відновлення державної незалежності України, що увінчало тривалий шлях Українського народу до самостійності

Проголошення незалежності – логічне завершення українського державотворення у ХХ столітті.

Нині ми впевнено стверджуємо: Українська держава відбулася, стала визнаною. За 30 років нами пройдено шлях, на який іншим державам потрібно було не одне десятиліття, а то й століття.

Вільна українська держава, активне й відповідальне громадянське суспільство та потужні збройні сили – це ті базові речі, які захищають права людини та гарантують усім українцям гідне майбутнє.

З нагоди 30-річниці Дня Незалежності України у КЗ «Недригайлівський центр культури та дозвілля» відбулися урочистості та святковий концерт «Споконвічна рідна земля – незалежна держава моя». Зі святом всіх присутніх привітав Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ. До привітань приєднався і перший заступник голови Роменської районної державної адміністрації Володимир ТАТАРІНОВ. Найсумлінніших працівників у сфері освіти, культури та охорони здоров’я з нагоди свята було нагороджено грамотами.

Своїми чудовими виступами захід прикрасили аматорські колективи центру культури та дозвілля, вихованці та викладачі Недригайлівського будинку дитячої та юнацької творчості, Тернівської школи мистецтв, викладачі Недригайлівської дитячої музичної школи. Концертна програма включала в себе твори про рідний Посульський край, любов до України.

Перед урочистостями на знак шани та пам’яті керівництвом та працівниками Недригайлівської селищної ради та за участі громадськості було покладено квіти до пам’ятника захисникам, полеглим за волю та незалежність України та підніжжя пам’ятника Великому Кобзарю.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь