A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

МОЄ СЕЛО, МОЄ ЗАСУЛЛЯ

Дата: 23.08.2021 11:12
Кількість переглядів: 1996

Саме під такою назвою сьогодні вперше у селі Засулля в теплій атмосфері відбулося свято-зустріч для односельців Засульського старостинського округу.

На свято завітав заступник Недригайлівського селищного голови Володимир ШУДА. Він привітав усіх присутніх із святом і побажав миру, здоров’я, благополуччя, щоб і надалі шанували традиції цього краю і були великою дружньою сім’єю. Заступник селищного голови подякував всім причетним до організації цього чудового свята, нагородив найсумлінніших працівників та найактивніших помічників у життєдіяльності старостату грамотами та подяками виконавчого комітету.

З найщирішими словами привітань до своїх односельців звернулася староста Засульського старстинського округу Людмила ТЕСЛЕНКО, яка разом із депутатом Недригайлівської селищної ради Сергієм ПЕДЬКОМ дуже постаралася, щоб свято відбулося.

Чудову концертну програму для всіх присутніх подарували аматори сцени, солісти та колективи художньої самодіяльності КЗ «Недригайлівський центр культури та дозвілля», Іваницького СБК-філії та Вільшанського СБК

Після концерту пригощалися кулішем, спілкувалися, відпочивали на дискотеці та любувалися видовищним феєрверком. Свято вдалося!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь