A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

У НЕДРИГАЙЛОВІ ДО 30-РІЧЧЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ ВІДБУЛИСЯ СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ

Дата: 25.08.2021 09:35
Кількість переглядів: 1917

24 серпня під час святкування в Недригайлівській селищній раді 30-річниці Незалежності України на культурно-спортивному комплексі «Колос» проведено спортивні заходи: селищний турнір з футболу серед дитячих вуличних команд, селищний турнір з пляжного волейболу, турніри з шахів та шашок.

Спортсменів зі святом привітали заступник Недригайлівського селищного голови Володимир Шуда та начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради Ніна Сердюк.

Перед початком змагань учасники урочисто підняли Державний Прапор України та вшанували пам'ять про всіх загиблих за Україну хвилиною мовчання.

У селищному турнірі з футболу серед дитячих вуличних команд перемогла команда «Недригайлів-1», почесне друге місце зайняла команда «Терни», бронзу завоювали юнаки з команди «Хоружівка», почесними учасниками турніру стали найменші футболісти команди «Недригайлів-2».

У турнірі з пляжного волейболу перемогу здобула Світлана и Губська та Дарія Плахотна , ІІ місце – у Ангеліни Токаренко та Юлії Гуглі, третіми стали Лілія Руснак та Жанна Віхтенко .

Антон Левчинський виборов перше місце у селищному турнірі з шахів, почесне друге місце посів Вадим Покотило , третє місце – у Михайла Філоненка.

Спортивні змагання, приурочені 30-річниці Незалежності України, завершилися селищним турніром з шашок, в якому перше місце зайняв – Олвиександр Любий , друге – Михайло Васильківський, третє місце – Вадим Покотило. Перше місце серед дітей виборов Сергій Сердюк,  друге – Антон Токаренко .

Володимир Шуда та Ніна Сердюк нагородили переможців та призерів турнірів з усіх видів спорту грамотами, кубками, медалями та сувенірами.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь