A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ВИПУСКНИКИ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОГО ВИЩОГО ПРОФЕСІЙНОГО УЧИЛИЩА МОЖУТЬ БУТИ ЗАТРЕБУВАНІ НА РИНКУ ПРАЦІ

Дата: 02.09.2021 15:27
Кількість переглядів: 1427

Одним з пріоритетних завдань Недригайлівського селищного голови є пошук та залучення інвестицій в громаду та омолодження громади, шляхом створення нових робочих місць для молоді. Саме з цією метою селищний голова Костянтин ВОЛКОВ з відповідальними працівниками селищної ради та представником ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» відвідали ПрАТ«Роменський завод «Тракторозапчастина», який спеціалізується на виготовленні запасних частин до колісних тракторів.

Свою роботу завод розпочав з 1958 року, з 2008 на підприємстві почали впроваджувати систему менеджменту якості відповідно до вимог міжнародних стандартів. Зараз на підприємстві працює 570 робітників, але гостро стоїть питання з кадровим забезпеченням. Заводу потрібні токарі, електронники, оператори станків, ковалі, ливарники, зварювальники, фризерувальники, шліфувальники. Сьогодні підприємство постійно розвивається і розширюється.

Очільник громади провів переговори з керівництвом заводу щодо можливості відкриття одного з виробничих цехів на території Недригайлівської селищної ради. На думку селищного голови Костянтина ВОЛКОВА, це дасть можливість забезпечити робочими місцями наших людей, а головне реалізуватися молодим спеціалістам, які пройшли навчання у Недригайлівському вищому професійному училищі.

Адже найважливішим аспектом у здобутті тієї чи іншої освіти є саме практичне її застосування у житті.

Керівництво «Роменського заводу «Тракторозапчастин» налаштоване на плідну співпрацю з громадою. Розпочалася активна робота з підбору підходящого приміщення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь