A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ПО СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГАХ ПРОВЕДЕНО ІНФОРМУВАННЯ ПРО СЛУЖБУ У СУЧАСНІЙ УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ

Дата: 03.09.2021 16:01
Кількість переглядів: 1598

2 вересня відбувся об'їзд старостинських округів Недригайлівської громади начальником ІІ відділу Роменського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сумської області підполковником Віктором САМОНОВИМ, начальником відділу рекрутингу та комплектування майором Олегом ЮЗЬ, інструктором відділу рекрутингу та комплектування старшим сержантом Анатолієм СОЛОМКОЮ та інспектором Недригайлівської селищної ради Ларисою КОРОБКОЮ.

Мета цієї поїздки - знайомство з територіальним розташуванням старостинських округів, інформування про службу в сучасній українській армії на строковій службі та службі за контрактом. Під час зустрічей у Засульському, Кулішівському, Хоружівському, Гринівському, Маршалівському та Іваницькому старостинських округах Віктор САМОНОВ наголосив, що сучасної української армії боятися не треба. Всіх, хто служить на строковій службі, в зону АТО не відправляють, а навпаки, намагаються відправити юнаків на службу в частини за бажанням. Також Олег ЮЗЬ інформував про переваги військовозбов'язаних, які відслужили, в працевлаштуванні, зарахуванні стажу.

Нагадали про статтю 65 Конституції України. Захист Батьківщини, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України.

Громадяни відбувають військову службу відповідно до Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу».

Старостам вручено наказ начальника Роменського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сумської області «Про призов громадян України на строкову військову службу у жовтні-грудні 2021року».

Громадяни, які не отримали повістки для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовні дільниці до 10 вересня 2021 року. Юнаки призовного віку від 18 до 27 років зобов’язані до 01.10.2021 року прибути до ІІ відділу Роменського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сумської області за адресою: смт Недригайлів, вул.Щебетунів, 7, кабінет 11. Громадяни, які навчаються або у яких змінився сімейний стан, повинні надати копії підтверджуючих документів.

Також в рамках цієї зустрічі Анатолій СОЛОМКА детально проінформував про військову службу за контрактом у Збройних Силах України. За роз’ясненнями та питаннями стосовно служби за контрактом, звертатись за телефоном: 0977448100, 0991669695. Були надані інформаційні матеріали.

Тернівський старостинський округ військові відвідали тиждень тому. Найближчим часом планується відвідати ще три старостинських округи.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь