A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

РОЗВИТОК НАШОЇ ГРОМАДИ БЕЗПОСЕРЕДНЬО ЗАЛЕЖИТЬ ВІД СТВОРЕННЯ НОВИХ РОБОЧИХ МІСЦЬ

Дата: 08.09.2021 08:43
Кількість переглядів: 1375

Близько місяця тому Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ разом із депутатами та працівниками апарату селищної ради на запрошення свого гарного друга Дані КОСТЕЛКУККО відвідали взуттєву фабрику у місті Суми ТОВ «Преміум Стар», яка є частиною великої сім'ї італійської компанії Grisport S.P.A.

Зустріч відбулася з метою вивчення роботи підприємства та бажанням керівництва фабрики, яке зацікавлене відкриттям лінії по операціях з пошиву взуття саме у Недригайлівській громаді. Спочатку це дало б змогу створити близько 70 робочих місць, а потім збільшити податкові надходження до нашого бюджету.

Наступного дня керівництво фабрики побувало у Недригайлові, де разом із селищним головою оглянули приміщення, які можуть бути придатними для відкриття лінії з пошиву взуття. На жаль, комунальних приміщень, які б відповідали вимогам роботи швейного підприємства, у Недригайлівській громаді немає. Наявність таких будівель дала б змогу безперешкодно розпочати роботу у даному напрямку. Загалом, підходящі приміщення є, але вони вже знаходяться у приватній власності та діють зовсім інші договірні відносини. Селищний голова, в свою чергу, активно сприяє реалізації задуманого проєкту.

Костянтин ВОЛКОВ готовий до співпраці з усіма роботодавцями, представниками бізнесу, які б хотіли займатися впровадженням своєї діяльності на території Недригайлівської громади та забезпечили б наших людей роботою. Також очільник громади має цікаві ідеї та готовий допомогти тим, хто хоче започаткувати власну справу. Зовсім скоро буде проведено форум для всіх, хто потребує практичних порад і допомоги у пошуку роботи.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь