A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ БДЖОЛОСІМЕЙ!!! 1 ЖОВТНЯ 2021РОКУ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ НА ОТРИМАННЯ БЮДЖЕТНОЇ ДОТАЦІЇ ЗА НАЯВНІ БДЖОЛОСІМ’Ї!

Дата: 21.09.2021 14:34
Кількість переглядів: 1006

Недригайлівська селищна рада нагадує власникам бджолосімей Недригайлівської селищної територіальної громади про те, що спеціалістами відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради здійснюється прийом документів на отримання бюджетної дотації за наявні бджолосім’ї відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 р. №107 "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції" (зі змінами № 517 від 12.05.2021).

Дотація за бджолосім’ї надається на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації становить 60 000 грн. одному отримувачу. Документи приймаються до 01 жовтня 2021 року.

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради за адресою: смт Недригайлів, вул. Сумська 4, приміщення Недригайлівської селищної ради, 2-й поверх. Перелік необхідних документів на вебсайті селищної ради за посиланням: https://nedrygaylivska-gromada.gov.ua/news/1629111452/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь