A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ОСВІТЯНИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДЗНАЧЕНІ НАГОРОДАМИ З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Дата: 01.10.2021 16:14
Кількість переглядів: 1053

01 жовтня для освітянської спільноти закладів освіти Недригайлівської селищної ради в рамках урочистостей до Дня працівників освіти відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту проведено святкову онлайн-нараду.

День працівників освіти – свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

До вітального месенжу долучився Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ, який адресував працівникам освіти найтепліші та найщиріші привітання та побажання міцного здоров’я, невичерпної наснаги, творчого оптимізму, достатку та злагоди в родинах!

З вітальним словом до працівників закладів освіти звернулася начальник відділу Ніна СЕРДЮК, яка зазначила, що сьогодні ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Професійні здобутки педагогів, якісна підготовка випускників шкіл, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта громади постійно підвищує свої якісні показники.

Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Ви завжди були і залишаєтесь головним світочем у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Анатолій МЕЛЕШКО, голова Недригайлівської територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України приєднався до привітань та подякував за вірність і відданість обраній справі, невтомну працю.

За сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління закладів освіти Недригайлівської селищної ради працівників освіти відзначено високими нагородами, вчителі – пенсіонери отримали подяки, а молоді спеціалісти - вітальні листівки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь