A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ТОВ "АГРОБІЗНЕС ТСК" - НАДІЙНИЙ ПАРТНЕР НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 12.10.2021 11:07
Кількість переглядів: 2064

 Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ провів робочу зустріч із заступником директора ТОВ "Агробізнес ТСК" Михайлом КОЛІНЬКО, на якій говорили про плани подальшої співпраці.

На теренах колишнього Недригайлівського району це сільськогосподарське товариство має найбільшу площу по вирощуванню овочевих культур - більше 300 гектар. Цього року поле засаджено картоплею. На території Недригайлівшини підприємство працює з 2006 року. За цей час зарекомендувало себе як надійний партнер.

ТОВ "Агробізнес ТСК " є найбільш чесним та прозорим платником податків з найбільшими надходженнями до селищного бюджету. За І півріччя 2021 року до бюджету надійшло 2 577 074 грн.

Товариство забезпечує робочими місцями більше 120 осіб, практично всі вони є жителями селища Недригайлів та навколишніх сіл. Михайло КОЛІНЬКО зазначає, що всі працівники є відповідальними та професійними.

Підприємство постійно допомагає громаді. Регулярно надається допомога Сакунихському старостинському округу, виділяються додаткові кошти на розчищення доріг взимку, забезпечення освітлення, бере левову частину витрат на проведення всіх масово-культурних заходів як у старостаті, так і Недригайлова.

З метою поліпшення добробуту та благополуччя громадян, піднято орендну плату за землю до 15 відсотків.

Місцеві жителі дуже раді, що підприємство знаходиться саме на їхній території. Саме така співпраця, яка є у ТОВ "Агробізнес ТСК" з керівництвом громади і звичайними людьми є показовим прикладом для інших.

На фото зліва направо: заступник директора Михайло КОЛІНЬКО, трактористи Віталій ДІВІРІЧ, Микола ТИТАРЕЦЬ, біля селищного голови - агроном Вячеслав ЛИСЕНКО.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь