A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ ТА СВОЇХ РІДНИХ

Дата: 12.11.2021 14:35
Кількість переглядів: 1313

Для забезпечення безпеки лікувально-діагностичного процесу в КНП «Недригайлівська лікарня» та мінімалізації ризиків інфікування пацієнтів та осіб, що звернулись за допомогою до закладу проводяться певні обмежувально-карантинні заходи, а саме: обмеження відвідувань осіб, що знаходяться на стаціонарному лікуванні; дотримання соціальної дистанції; знезараження повітря в приміщенні з частими провітрюваннями; забезпечення термометрії; забезпечення вільного доступу до санітайзирів; вакцинація працівників закладу.

Станом на 12.11.2021 р. повністю вакциновано вакциновано 92 % працівників, та вакциновано однією дозою – 94 %. Особи, що не вакциновані мають обгрунтоване відстрочення вакцинації за медичними показаннями.

Вакцинація проти COVID-19 критично важлива для стримування пандемії у поєднанні з ефективним тестуванням та застережними заходами, що вже застосовуються. Вона дозволить захистити себе і свої родини, щоб повернутися до звичного життя.

Загроза для дітей, яку становить COVID-19, величезна і виходить далеко за межі безпосередніх фізичних наслідків захворювання. Оскільки карантинні обмеження тривають або вводяться знову, доступ дітей до базових медичних послуг може бути серйозно обмеженим. Скорочення рівня охоплення медичними послугами та можливий економічний спад загрожують здоров’ю та майбутньому цілого покоління дітей.

Бажаємо Вам здоров’я та нагадуємо, що захистити себе та інших від інфікування та важкого перебігу хвороби допоможуть вакцинація та прості та корисні звички (мити руки, дотримуватися дистанції, правильно носити маску)!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь