A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 18.11.2021 17:08
Кількість переглядів: 954

18 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради, де головними стали питання «Про стан розвитку малого підприємництва на території Недригайлівської селищної ради» та «Про роботу комунального закладу «Недригайлівський будинок дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради Сумської області» з художньо-естетичного виховання школярів».

Виступаючи перед присутніми, начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради Людмила ТОКАР зазначила, що за 10 місяців 2021 року від фізичних осіб-підприємців до бюджету селищної територіальної громади надійшло: акцизного податку – 508,7 тис. грн., податку на нерухоме майно – 182,0 тис. грн., орендної плати за землю – 931,4 тис. грн., єдиного податку – 5844,4 тис. грн.

Директор комунального закладу «Недригайлівський будинок дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради Сумської області» Тетяна ТОКМАНЬ поділилася здобутками та досягненнями закладу, серед яких неодноразові перемоги на фестивалях, конкурсах всеукраїнського та обласного рівня.

Члени виконкому також затвердили склад міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі, які постраждали від жорстокого поводження та склад комісії з інвентаризації водних об’єктів та лісових ресурсів, які знаходяться на території Недригайлівської селищної ради, надали дозвіл КНП «Недригайлівська лікарня» на виготовлення проєктно-кошторисної документації: «Капітальний ремонт (термомодернізація) об'єкта будівництва КНП «Недригайлівська лікарня», внесли зміни до штатного розпису та до тарифів на платні медичні послуги, які надаються комунальним некомерційним підприємством «Недригайлівська лікарня», надали матеріальну допомогу на поховання 1 особі, розглянули інші питання соціального захисту та життєзабезпечення селищної ради.

З рішеннями виконавчого комітету можна буде ознайомитися на вебсайті Недригайлівської селищної ради у розділі «Нормативні документи».

З питань порядку денного перед присутніми виступили начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради Людмила ТОКАР, директор комунального закладу «Недригайлівський будинок дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради Сумської області» Тетяна ТОКМАНЬ, начальник служби у справах дітей селищної ради Світлана СОПІК, директор комунального некомерційного підприємства «Недригайлівська лікарня» Ігор ПОНОМАРЕНКО, головний спеціаліст відділу з питань соціального захисту селищної ради Галина НИКОНЕНКО, головний спеціаліст відділу земельних відносин селищної ради Ірина ТИМЧЕНКО.

Активну участь у засіданні виконавчого комітету взяли заступник голови виконавчого комітету Володимир ШУДА, члени виконавчого комітету Алла ЛОМОНОС, Василь КРІПАК.

Виступаючи в обговоренні питань порядку денного, селищний голова Костянтин ВОЛКОВ наголосив на тому, що необхідно розпочинати підготовку до новорічно-різдвяних свят, продумати, як в умовах карантину забезпечити святковий настрій, зробити свята незабутніми для жителів громади.

Директор комунального некомерційного підприємства «Недригайлівська лікарня» Ігор ПОНОМАРЕНКО закцентував увагу на посиленій роботі КНП «Недригайлівська лікарня» щодо лікування хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19 та проінформував про роботу закладу в умовах посиленого епідеміологічного режиму.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь