A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

У ТЕРНАХ ВІДБУЛИСЯ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

Дата: 26.11.2021 15:33
Кількість переглядів: 993

Учора у селищі Терни відбулися громадські слухання щодо перейменування вулиці Суворова. Підставою стало звернення Олександра РУДОМАНОВА, помічника народної депутатки України Оксани САВЧУК.

До Недригайлівського селищного голови надійшло офіційне звернення від жителів вулиці Суворова селища Терни, в якому вони висловлюють свою одноголосну думку проти перейменування вулиці. Місцеві жителі аргументують свою думку тим, що згадана постать не входить до переліку осіб, які підпадають під дію Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки". До того ж, на зібранні зареєстровані учасники громадських слухань одноголосно проголосували проти перейменування вулиці Суворова. За результатами громадських слухань буде прийнято відповідне рішення.

Після проведення громадських слухань Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ обговорив з присутніми тернівчанами питання, які їх хвилюють. Зокрема, пасажирські перевезення за маршрутом Недригайлів-Терни, вуличне освітлення, нестача води у колодязях влітку, встановлення банкомату у селищі, питання поштового забезпечення.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь