A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ШАНОВНІ ПРЕДСТАВНИКИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Дата: 07.12.2021 11:11
Кількість переглядів: 1130

ШАНОВНІ ПРЕДСТАВНИКИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Життя підтверджує, що не може бути повноцінного самоврядування  без необхідного обсягу повноважень і матеріально-фінансових ресурсів. Ми здатні вирішувати багато  проблем. Але для цього потрібна спокійна, злагоджена робота всіх гілок влади. Людей цікавлять різні проблеми:  житлово-комунального господарства, доріг, транспорту, медичного і побутового обслуговування. Тобто усе, що ми називаємо рівнем і якістю життя. Саме вирішення цих та інших питань є пріоритетним напрямком роботи Недригайлівської об’єднаної громади.

Відзначаючи професійне свято, зазвичай підбивають підсумки зробленого, зважують резерви й незадіяні можливості, визначають першочергові і перспективні завдання.

Нинішній рік ми завершуємо, реалізувавши змістовний проєкт з ремонту вулиці Зарудка у селищі Недригайлів, зробивши значні роботи з  благоустрою культурно-спортивного комплексу «Колос» та населених пунктів громади, облаштування пляжу у Недригайлові, провівши інтернет у віддалені села громади, залучивши кошти на нові меблі у лікарню та облаштування дитячого майданчика в смт Терни, вирішуючи щоденні потреби і проблеми громади і громадян, пов’язані з ліквідацією сміттєзвалищ, соціальним захистом та ряд інших. Новими нотами зазвучало у цьому році свято «Купала». Розпочато реалізацію проєктів «Поліцейський офіцер громади» та «Вогнеборці», які  дадуть змогу забезпечити надійний захист громадян. Це короткий перелік добрих справ, на яких ми не будемо зупинятися. Зроблено багато, а ще більше роботи – попереду.

Не буде перебільшенням, коли скажу, що за кожним досягненням - велика робота  відповідальних осіб.

За рік, що минув від виборів селищного голови, стало зрозумілим, хто вболіває за розвиток громади, а хто  вирішує тільки власні проблеми. Це також позитивний фактор, адже є сформована думка, кому можна доручити відповідальну ділянку роботи, на чиє плече можна обіпертися, йдучи від маленького до великого,  вирішуючи безліч щоденних питань.

У переддень свята демократії та народовладдя хочу побажати злагодженої роботи депутатському корпусу Недригайлівської селищної ради, спрямованої на вирішення проблем громади і громадян.

Приємно сьогодні називати представників  старостинських округів:  Олександра ЖУКА, Сергія МАКАРЦЯ, Людмилу ТЕСЛЕНКО, Олександра ХАРЬКА, Юрія КОРОТКОГО, Валентину ДЯЧЕНКО, Галину ЧЕРЕВКО, Михайла В’ЮНА, Ігоря ЗЕЛЕНСЬКОГО, Василя НИКОНЕНКА, які постійно працюють над життєзабезпеченням  підвідомчих територій.

Багато років свого життя віддали місцевому самоврядуванню Роменська Тетяна Гаврилівна, Сергєєва Надія Іванівна, Кіяшко Лідія Петрівна, Нестеренко Валентина Іванівна та  інші, які  сумлінно виконували доручену їм роботу.

Перелік кращих представників місцевого самоврядування можна продовжувати далі й далі. І це особливо радує.

День професійного свята - приємна мить, проте, після неї настають значно довші будні з їх тривогами, труднощами, успіхами і невдачами. Тому вже сьогодні необхідно замислитись, яким буде наступний етап нашої спільної роботи на ниві місцевого самоврядування. Перш за все, це стосується успішного завершення бюджетного року

Тож бажаю усім, хто працює на благо громади, відстоює її потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя і непохитної віри у щасливе майбутнє рідного краю.

Нехай день 7 грудня об’єднає нас у спільному прагненні зробити наш край щасливим і багатим. Нехай цей урочистий день додасть усім  сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя.

Щастя усім, добробуту, всіляких земних гараздів!

 

Недригайлівський селищний голова                                            Костянтин ВОЛКОВ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь