Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ДЕПУТАТИ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗА ЗБЕРЕЖЕННЯ МАЛОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ

Дата: 09.12.2021 17:10
Кількість переглядів: 1684

8 грудня відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку під головування Ірини СЕМЕСЕНКО.

Депутати розглянули звернення приватних підприємців про відтермінування введення в дію реєстраторів розрахункових операцій (РРО) для платників єдиного податку.

У роботі комісії взяла участь Ольга ПРОКОПЧЕНКО, як представник приватних підприємців, яка звернула увагу, що Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг» №129-ІХ від 20.09.2019 року передбачено введення з 01 січня 2022 року реєстраторів розрахункових операцій (РРО) для більшості платників єдиного податку. Цей закон викликав численні протести підприємців, тому що знищить конкурентність роботи малого бізнесу та призведе до ліквідації сотень тисяч робочих місць в ньому.

Постійною комісією підтримано проєкт рішення «Про звернення депутатів Недригайлівської селищної ради до Верховної ради України та Президента України щодо відтермінування введення в дію реєстраторів розрахункових операцій (РРО) для платників єдиного податку».

Засідання пройшло за участі секретаря Недригайлівської селищної ради Ірини ПОСТОЄНКО, начальників відділів та спеціалістів селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь