Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ПОДАРУНКИ НА СВЯТА

Дата: 21.12.2021 15:42
Кількість переглядів: 3613

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради», комунальний заклад «Будинок дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради», Недригайлівська СЗОШ 1-111 ступенів (опорний заклад) дякують пані Галині Хом’як, завдяки якій отримали спонсорські подарунки у вигляді виробів з дерева діти Недригайлівської громади , які є вихованцями та учнями цих закладів освіти, а саме іграшкові прикраси-янголики та вертепи.

Хочеться зазначити, що ці подарунки виготовлені руками ветеранів Центру для учасників АТО, який розташований у м. Івано-Франківськ. Центр заснований ветеранами для своїх побратимів та працює виключно на волонтерських засадах. Робота з деревом в якості арт трудотерапії сприяє відновленню у воїнів дрібної моторики, подоланню болісних спогадів та думок. Майстри Центру виготовляють колекції дерев’яних фігурок тварин, ялинкові прикраси, іграшки, предмети декору. Вироби з дерева оброблені льняною олією з воском, що робить їх абсолютно безпечними для дітей від наймолодшого віку.

Тож напередодні новорічних свят діти з особливими освітніми потребами, які відвідують ІРЦ, вихованці БДЮТ, учні Недригайлівської СЗОШ 1-111 ступенів(опорний заклад) вітають пані Галину Хом’як та майстрів-ветеранів з наступаючими святами та бажають злагоди і миру в нашій державі у Новому 2022 році.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь