Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПОВІДОМЛЯЄ: ЗА ВІДСУТНІСТЬ НОМЕРНИХ ЗНАКІВ, АДРЕСНИХ ТАБЛИЧОК НА БУДИНКАХ ПЕРЕДБАЧЕНІ ШТРАФИ!

Дата: 22.12.2021 17:29
Кількість переглядів: 4787

На виконання законів України «Про державну статистику», «Про Всеукраїнський перепис населення» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1542 «Про проведення у 2023 році Всеукраїнського перепису населення», виконавчий комітет Недригайлівської селищної ради продовжує проведення підготовчих робіт до Всеукраїнського перепису населення 2023 року.

Однією з найважливіших складових у проведенні підготовчих робіт є впорядкування адресного господарства населених пунктів, без якого неможливе своєчасне і якісне проведення перепису населення.

Уже з 1 червня 2020 року в Україні почали штрафувати власників «безадресних» будинків. Це пов’язано з запланованим Всеукраїнським переписом населення: за вимогами цього заходу домогосподарства та адмін будівлі повинні мати адресні таблички.

Відповідно до методичних вимог, адресні таблички повинні мати всі домогосподарства та адміністративні будівлі. Про це повідомляється у вимогах і рекомендаціях для статистичного та офіційного обліку чисельності населення, яке проживає на території країни в цілому і на всіх рівнях її адміністративно-територіального устрою.

Порушення правил благоустрою тягне адміністративне покарання відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення державнихс тандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».

Від 1 червня 2020 року штрафи за відсутність маркувань на домогосподарствах становлять 1360 грн — для населення і 1800 грн — для магазинів, ферм, бюджетнихустанов і церков.

Керівники підприємств, організацій, установ (незалежно від форм власності та відомчої належності), юридичні та фізичні особи зобов’язані забезпечити наявність на кожному будинку номерних знаків з покажчиками назв вулиць, провулків.

Виконавчий комітет Недригайлівської селищної ради звертається з проханням: щоб уникнути штрафів, установіть номерні знаки, адресні таблички на будинках.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь