Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

«ХТО ВІЗЬМЕ НА СЕБЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПОШИРЕННЯ ЗАХВОРЮВАНОСТІ ДІТЕЙ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ?» - КОСТЯНТИН ВОЛКОВ

Дата: 24.01.2022 16:41
Кількість переглядів: 1163

Так зазначив під час апаратної наради селищний голова на обурення у соцмережах з приводу дистанційного навчання учнів загальноосвітніх закладів громади.

Нагадуємо, що відповідно до рішення комісії ТЕБ та НС від 19.01.2022 року з 20 січня було оголошено дистанційну форму навчання по Недригайлівській та Тернівській школах.

Динаміка поширення захворюваності дітей та дорослих на ГРВІ та коронавірусну інфекцію СOVID не йде на покращення.

Сьогодні середній відсоток захворюваності серед школярів становить 32%, серед працівників школи – 22%.

Подальше рішення про відновлення освітнього процесу в очному форматі буде прийматися з огляду на рівень захворюваності школярів.

Також одним із важливих питань на апаратній нараді стали результати проведення службового розслідування стосовно ситуації, що склалася щодо постачання і отримання деревини дерев’яної непромислового використання у відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради щодо можливого недодержання законодавства про службу в органах місцевого самоврядування.

 Відповідно до акту проведення розслідування, враховуючи один із основних принципів служби в органах місцевого самоврядування щодо підконтрольності, підзвітності, і неналежне виконання службових обов’язків, комісією було надано рекомендації притягнути до дисциплінарної відповідальності начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради, застосувавши дисциплінарне стягнення у формі догани, про що селищний голова видав відповідне розпорядження.

По даній ситуації також були направлені звернення до правоохоронних органів з метою встановлення причетності інших осіб по вищезазначеному факту та притягнення винних до відповідальності.

Стосовно перевірки фактів можливих порушень законодавства стосовно закупівлі деревини у 2021 році відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради звернення звернення до Антимонопольного комітету України, Державної аудиторської служби України.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь