Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

«У СПРАВАХ, ЯКІ СТОСУЮТЬСЯ БЕЗПЕКИ ЛЮДЕЙ, НЕ ПОВИННО БУТИ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНОСТІ, ПОПУЛІЗМУ, ДЕШЕВОЇ ДЕМАГОГІЇ!" - КОСТЯНТИН ВОЛКОВ

Дата: 01.02.2022 15:17
Кількість переглядів: 1038

Саме на цьому під час апаратної наради наголосив Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ, яка була присвячена обговоренню першочергових заходів у разі настання надзвичайної ситуації військового характеру.

Як зазначив очільник громади, паніка виникає тоді, коли людина не володіє знаннями, як діяти в тій чи іншій ситуації. Люди повинні знати: куди заховатись у разі надзвичайної ситуації, де будуть в цей час їхні діти, коли можна їх забрати та іншу інформацію, що стосується безпеки.

Селищний голова наголосив, що ми готові надавати приміщення військовим у разі необхідності. Ці приміщення повинні відповідати встановленим вимогам. Він також звернувся до всіх присутніх з проханням не допускати безвідповідального відношення до приміщень, які не використовуються на даному етапі (приміщення колишніх шкіл, дитячих садків та ін.), не допускати їх розукомплектування для подальшого їх можливого використання.

Про дії в надзвичайних ситуаціях присутніх на нараді проінформував начальник ІІ відділу Роменського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сумської області підполковник Віктор САМОНОВ. Начальник Роменського районного управління ДСНС України у Сумській області Сергій КЛІЩЕНКО провів інформаційну-роз’яснювальну роботу у напрямку цивільного захисту населення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь