Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

РОЗПОЧАТО НАБІР КАНДИДАТІВ ДО СКЛАДУ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ПРИ НЕДРИГАЙЛІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ

Дата: 16.02.2022 16:56
Кількість переглядів: 1561

Ти молодий, амбітний і креативний, маєш бажання реалізувати себе у громадському житті Недригайлівської громади? Долучайся до роботи у молодіжній раді!

Рішенням 10 сесії 8 скликання (четверте пленарне засідання) Недригайлівської селищної ради «Про молодіжну раду при Недригайлівській селищній раді» від 30.08.2021 року було прийнято Положення про створення молодіжного консультативно-дорадчого органу з питань молодіжної політики та молоді Недригайлівської селищної територіальної громади для забезпечення узгодженості дій у вирішенні питань, пов’язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя суспільства, організацією та проведенням молодіжних заходів та інформаційно-навчальної роботи серед молоді. У зв’язку з цим ініціативна група, утворена селищним головою, оголошує про початок формування складу молодіжної ради.

До складу молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, жителі Недригайлівської селищної ради, які є:

- представниками громадських об’єднань та/або відокремлених підрозділів громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території Недригайлівської селищної ради (за згодою);

- представниками закладів освіти, кандидатури яких подаються учнівським самоврядуванням кожного закладу освіти (за згодою);

- жителями Недригайлівської селищної ради, які делегуються до складу молодіжної ради в порядку, визначеному положенням про молодіжну раду (за згодою). У разі, коли молодіжна рада утворюється вперше, порядок їх делегування визначається ініціативною групою з підготовки установчих зборів, сформованою місцевою радою.

Склад молодіжної ради формуватиметься на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які особисто присутні на установчих зборах.

Кількісний склад молодіжної ради визначатиметься установчими зборами та не може становити більш як 26 осіб та важатиметься сформованим за умови затвердження не менше 10 членів.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

- рішення інституту громадянського суспільства про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради;

- біографічна довідка із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;

- згода на обробку персональних даних.

Заяви на участь приймаються до 1 березня 2022 року (включно) в паперовому вигляді за адресою: селище Недригайлів, вулиця Незалежності, 7/1 або електронною поштою за адресою osvitanedr@ukr.net. Деталі за телефоном 0665910307.

Установчі збори для формування складу молодіжної ради при Недригайлівській селищній раді відбудуться 31 березня 2022 року о 10.00 годині в приміщенні адмінбудинку за адресою: вулиця Сумська, 4 селище Недригайлів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь