A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

8 липня 2020 року в Україні святкується день родини, а родину пов’язує між собою родинні відносини

Родинні відносини (споріднення) - кровний зв'язок між людьми, з наявністю якого закон пов'язує виникнення, зміну чи припинення прав та обов'язків. Правове значення має як пряме споріднення так і не пряме, коли родинні зв'язки виникають за наявності спільного пращура (родоначальника). Стосунки між подружжям не є родинними. Часто у громадян виникають питання, щодо підтвердження їхніх родинних відносин за рішенням суду. Адже встановлення факту родинних відносин між фізичними особами необхідно громадян для прийняття спадщини, для оформлення пенсії по втраті годувальника та в інших випадках.

14:19 08.07.2020

Купальська ніч - чарівна ніч!

   50 років поспіль на Недригайлівщині відзначається театралізоване свято «Купала». Свято, яке стало візитною карткою посульського краю. Це об’єднуюче , звеселяюче, відпочиваюче свято, яке розкриває, примножує народні таланти і традиції. Воно ввібрало в себе прекрасні старовинні обряди, оригінальні надбання створені творчістю і фантазією.     То ж шановні Недригайлівці, нехай сьогоднішнє свято подарує вам нові думки, нові ідеї, враження та мрії. Нехай свято  Івана Купала наповнить ваше життя свіжістю, як і цей прекрасний літній день. Веселого настрою, незабутніх емоцій, міцного здоров'я. Зі святом!

15:06 07.07.2020

СПЛАТА ПОДАТКІВ ЗА ЗЕМЛЮ ТА НЕРУХОМІСТЬ!

Недригайлівська селищна рада повідомляє що, плата за землю та податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки — це обов’язкові платежі що підлягають сплаті до бюджету. Згідно із інформацією податкової інспекції, станом на 01.07.2020 року за багатьма жителями Недригайлівської селищної ради, рахуються борги до селищного бюджету по податках за землю та за об’єкти житлової і нежитлової нерухомості. Крім цього, ми нагадуємо жителям громади – що розпочалася компанія по сплаті зазначених податків за новий звітний період, термін їхньої сплати закінчується 29 серпня поточного року.

15:03 07.07.2020

Привітали з 95-річним ювілеєм

7 липня 2020 року відзначила свій поважний 95-річний ювілей жителька селища Недригайлів Новікова Зінаїда Іванівна. З цією знаменною датою прийшли привітати ювілярку заступник Недригайлівського селищного голови А.Г.Сиротенко,  голова Недригайлівської ветеранської організації В.Я.Кріпак, депутат Недригайлівської селищної ради Ю.А.Сердюк.

11:02 07.07.2020

Відбувся 3 тур у Вищій лізі чемпіонату Сумщини з футболу

У суботу, 04 липня 2020 року, відбувся 3 тур чемпіонату Сумської області з футболу серед команд Вищої ліг. У Кролевці молода команда ФК «Недригайлів-Барса-2013» з Недригайлова, яка за кілька днів до початку чемпіонату у Вищій лізі, вскочила до елітного футбольного потягу, зустрілася з місцевим ФК «Кролевець».Кролевчани вже не один рік грають у «вишці», і займають доволі високі місця. Були вони й призерами чемпіонатів. Тому даний матч повинен був підтвердити, чи команді з Недригайлова під силу грати з досвідченими колективами, а чи – ні. Так, були епізоди, коли недригайлівці поступалися господарям, але були й проміжки часу, коли вони й домінували на полі.А під кінець поєдинку, створивши кілька небезпечних моментів у воріт суперників, гості скористалися одним з них ефективно.

14:25 06.07.2020

В урочищі «Топоркове» проведені роботи по благоустрою

   04 липня Недригайлівською селищною радою, на виконання розпорядження селищного голови «Про  затвердження Плану організаційних і практичних заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах Недригайлівської селищної ради під час літнього купального сезону 2020 року» проведені роботи по благоустрою в урочищі «Топоркове» (відремонтовано кладку на річці Сула) що знаходиться між населеними пунктами Засулля та Бродок.  

11:10 06.07.2020

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА СУМЩИНІ: ПРОВОДЯТЬСЯ РОБОТИ З РЕМОНТУ АВТОМОБІЛЬНОЇ ДОРОГИ КИІЇВ-СУМИ-ЮНАКІВКА

Про хід робіт на автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-07 Київ-Суми-Юнаківка (від м. Недригайлів до с. Штепівка) розповіли в Службі автомобільних доріг у Сумській області

15:43 02.07.2020

Жителька села Хоружівка відзначила 90-річний ювілей

     1 липня 2020 року відзначила свій 90 – річний ювілей жителька села Хоружівка Кізенко Мотрона Полікарпівна. Народилася Мотрона Полікарпівна у Росії у селі  Дудчине  Євдоківського району Воронежської області у родині колгоспників. У сім’ї було четверо дітей. Мотрона Полікарпівна закінчила 6 класів місцевої школи, мала хист до навчання, особливо до математики. Бажала вчитися далі, але в той час вербували підлітків на роботу на Урал, і Мотрона поїхала разом із своїми товаришами у Свердловську область, місто Сєров.

10:42 02.07.2020

Апаратна нарада

   Під керівництвом Недригайлівського селищного голови І.Остапчука в середу, 1 липня 2020 року, відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

08:51 02.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь