A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ТОЙ ЧЕРВЕНЬ 1941-го НІКОЛИ НЕ ЗАБУТИ

ТОЙ ЧЕРВЕНЬ 1941-го НІКОЛИ НЕ ЗАБУТИ

22 червня 1941 року розпочався найкривавіший період у трагічній історії Другої світової війни, що завдала нашому народові страшних та непоправних втрат - забрала життя мільйонів українців, дощенту зруйнувала міста і села.

10:06 21.06.2019

Виконком 20 червня

Виконком 20 червня

       20 червня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де були розглянуті  питання «Про стан роботи із зверненнями громадян у Недригайлівській селищній раді   за підсумками роботи І півріччя  2019 року», «Про стан дотримання   Закону   України   «Про охорону   навколишнього природного  середовища»  на   території Недригайлівської  селищної ради»,  «Про хід виконання селищної комплексної Програми «Правопорядок на 2017-2020 роки», «Про хід виконання селищної програми «Молодь» на 2017-2020 роки»,  «Про сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах та проживають на території Недригайлівської селищної ради».

15:41 20.06.2019

День батька

День батька

     День батька — щорічне свято на честь татусів, що відзначається в більшості країн світу. В Україні День батька відзначається в третю неділю червня. Це свято сімейне та затишне. Ідеологічна складова свята полягає в тому, що для українського суспільства важливо повернутися до моделі доброго батька, який відповідає за збереження життя дитини, у партнерстві з мамою бере активну участь у вихованні дітей на засадах високої моралі своїм особистим прикладом.

15:18 20.06.2019

Висвітлення ескізних проектів конкурсу Реконструкція Меморіалу Пам'яті та Слави

Висвітлення ескізних проектів конкурсу Реконструкція Меморіалу Пам'яті та Слави

     Недригайлівська селищна рада повідомляє, що в період з 25 по 26 червня 2019 року в приміщенні фойє КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради» для огляду будуть висвітлюватися ескізні проекти конкурсу «Реконструкція Меморіалу Пам’яті та Слави за адресою вул. Сумська, смт Недригайлів, Недригайлівського району, Сумської області».

13:42 20.06.2019

Відбулася  апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

          18 червня  Недригайлівським  селищним головою  І.Остапчуком  була  проведена апаратна нарада  з  керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, очільниками старостинських округів. 

09:03 19.06.2019

Нехай село буде квітучим і красивим

Нехай село буде квітучим і красивим

Бродок  – маленьке, мальовниче село, у якому небагато хат.  Воно    живе, радіє і святкує.16 червня вдруге тут святкували День села. В центрі зранку господині  варили смачну польову кашу, сходились  і з’їжджались односельці. 

08:52 19.06.2019

Поліцейський офіцер громади

Поліцейський офіцер громади

14 червня у Недригайлівській селищній раді відбулася зустріч за участю старшого інспектора з особливих доручень відділу дільничних офіцерів поліції УПД в Сумській області Ірини Макушенко, Недригайлівського селищного голови Ігоря Остапчука, заступника селищного голови Валентина Акімова,  Вільшанського сільського голови Михайла Мельнікова.

13:50 18.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь