A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні жителі Недригайлівської громади!

Часто, коли людина змінює місце проживання  чи планує відкрити власний бізнес, вона звертається за допомогою до селищної ради. Щоб мати можливість допомогти, просимо долучитися до збору актуальної інформації.

14:03 27.03.2024

Працюємо над розробленням Стратегії соціально-економічного розвитку Недригайлівської громади

26 березня представники громадської організації «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини» презентували проєктну пропозицію за темою  «Посилення стійкості та соціальної згуртованості деокупованих українських громад у вимірах консультативно-дорадчих та медійних практик».

16:45 26.03.2024

Доводимо до вашого відома НАКАЗ "Про торгівлю алкогольними напоями у Сумській області"

1. Заборонити до особливого розпорядження, але не пізніше, ніж час дії правового режиму воєнного стану, на території Сумської області, крім територій можливих або активних бойових дій, для яких дата припинення можливості бойових дій або завершення бойових дій не визначена, реалізацію алкогольних напоїв у роздрібній торговельній мережі та в закладах ресторанного господарства з 21:00 до 8:00 години наступного дня.

14:26 25.03.2024

Зустріч із представниками Програми U-LEAD

22 березня Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ, заступники селищного голови  Іван НАНКА, Федір КРИВОПАТРЯ начальники відділів, установ та організацій Недригайлівської селищної ради зустрілися із представниками Програми U-LEAD в Сумській області.  

15:45 22.03.2024

НЕДРИГАЙЛІВСЬКУ ГРОМАДУ ВІДІБРАНО ДО УЧАСТІ У ПРОЄКТІ «SECURITY COMPACT», ЯКИЙ РЕАЛІЗОВУЄ ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ПОДІЛЬСЬКА АГЕНЦІЯ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ»

Громадська організація «Подільська агенція регіонального розвитку» реалізовує проєкт «Security Compact», що впроваджується в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами.

13:46 22.03.2024

Урядова програма «Доступні ліки» Затверджено оновлені переліки лікарських засобів та медичних виробів, які підлягають реімбурсації

НАКАЗОМ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ ВІД 20.02.2024 № 279 (ЗІ ЗМІНАМИ, ВНЕСЕНИМИ НАКАЗОМ МОЗ УКРАЇНИ ВІД 26.02.2024 № 329), ВІДПОВІДНО ДО ПУНКТУ 17 ПОРЯДКУ РЕІМБУРСАЦІЇ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА МЕДИЧНИХ ВИРОБІВ, ЗАТВЕРДЖЕНОГО ПОСТАНОВОЮ КМУ ВІД 28.08.2021 № 854 «ДЕЯКІ ПИТАННЯ РЕІМБУРСАЦІЇ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА МЕДИЧНИХ ВИРОБІВ ЗА ПРОГРАМОЮ ДЕРЖАВНИХ ГАРАНТІЙ МЕДИЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ» (ДАЛІ – ПОРЯДОК РЕІМБУРСАЦІЇ), ЗАТВЕРДЖЕНО: Перелік лікарських засобів, які підлягають реімбурсації за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення, станом на 12 лютого 2024 року;

12:23 22.03.2024

ПІЛОТНИЙ ПРОЄКТ «УКРПОШТА. АПТЕКА» РОЗШИРЮЄТЬСЯ НА ПРИФРОНТОВІ ЗАПОРІЖЖЯ, МИКОЛАЇВЩИНУ, ХАРКІВЩИНУ, ХЕРСОНЩИНУ, ЧЕРНІГІВЩИНУ ТА ВСЮ СУМЩИНУ

«Вже за декілька днів після запуску пілотного проєкту “Укрпошта. Аптека” на Донеччині та в деяких прикордонних районах Сумщини ми почали отримувати звернення й з інших прифронтових областей країни, де теж є проблеми з доступом до основних лікарських засобів. Ми протестували процеси та ухвалили рішення масштабувати пілотний проєкт, усвідомлюючи його вагомість для українців», — зазначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

12:14 22.03.2024

Упорядковували територію

Сьогодні  працівники установ, організацій, жителі старостинських округів у рамках єдиного санітарного дня, проведення якого затверджене Правилами благоустрою селищної ради,  вийшли на прибирання прилеглих територій. І хоч земля подекуди земля ще сира, весняне сонце і тепло вже закликають до роботи.

15:23 21.03.2024

НЕОБХІДНО ПІДТРИМУВАТИ СВОЄ ЗДОРОВ’Я!

У наш час багато людей  переживають виснаження, спустошення, втому, відчувають тривогу й паніку, і тому дуже необхідно підтримувати своє здоров’я. Саме з цією метою представники Чеської гуманітарної організації «Людина в біді» (одним з напрямків діяльності якої є надання психосоціальної допомоги) провели 20 березня зустріч - тренінг з представниками Недригайлівської селищної ради, які мають безпосереднє відношення до щоденної роботи з людьми, жителями громади.

16:21 20.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь