Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Творчі педагоги Сумської області зустрілися у Недригайлівському ДНЗ

Дата: 24.05.2018 12:57
Кількість переглядів: 824

22 травня на базі Недригайлівського дошкільного навчального закладу ясла-садок «Барвінок» відбулося засідання обласної творчої групи вихователів, методистів дошкільних закладів Сумщини на тему: «Використання методів і прийомів мнемотехніки в освітньому процесі закладу дошкільної освіти». 

Творчі педагоги Сумської області вже не перший рік працюють над застосуванням методів мнемотехніки (технології ефективного засвоєння інформації та розвитку пам’яті)   у роботі з дітьми дошкільного віку. Члени творчої групи продемонстрували власні напрацювання та переглянули гру – змагання з дітьми старшого дошкільного віку з використанням методів та прийомів мнемотехніки «З добротою в серці» вихователя Недригайлівського ДНЗ Постоєнко А.О. Панорамний перегляд фрагменту організовано-пізнавальної діяльності «Кольорове експериментування» вихователя Панченко В. В. надихнуло присутніх на експерименти та дослідження. Підсумком роботи творчої групи став інтерактивний практикум з використанням методу «Інтеграції» методиста Недригайлівського ДНЗ Ковальової Н.М.

Педагогів Сумської області емоційно насичено, доброзичливо і зворушливо  вітали вихованці дошкільного закладу.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь