Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Прекрасне свято радості та надії

Дата: 04.06.2018 15:49
Кількість переглядів: 539

     Щороку 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей –  прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

    Традиційно у перший день літа у Недригайлівському  ДНЗ «Барвінок» відзначається Міжнародний день захисту дітей.  Він позначається гарним настроєм, щирими дитячими посмішками, подарунками та святом, яке готують вихованці. Казкові герої провели малюків чарівними стежками, а гостинне Літо запросило до розваг на свіжому повітрі. 

      День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб у майбутньому вони стали гідними  громадянами своєї країни.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь