A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Семінар з питань модернізації управління персоналом

Дата: 18.07.2018 15:59
Кількість переглядів: 428

17 липня у Будинку дитячої та юнацької творчості в рамках реалізації Плану заходів з питань модернізації управління персоналом в державних органах Сумської області у 2018 році проведено міжрайонний семінар-практикум для органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Недригайлівського, Липоводолинського та Роменського районів.

   Актуальні питання застосування трудового та спеціального законодавства в органах публічного права учасники семінару-практикуму розглянули в форматі «круглого столу». В ході семінару було визначено акценти щодо стратегічних напрямків управління персоналом. Було зазначено, що важливим напрямком розвитку системи державного управління є налагодження ефективної комунікації з органами місцевого самоврядування, у тому числі у сфері управління людськими ресурсами.

         «Одним з актуальних напрямків реформування державної служби є удосконалення та осучаснення підходів щодо управління персоналом в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування, адже саме людські ресурси є визначальними у процесі втілення завдань», - зазначив начальник управління з питань персоналу апарату Сумської обласної державної адміністрації Олександр Макуха.

Під час  семінару-практикуму відбувся обмін практичним досвідом реалізації проектів у сфері управління людськими ресурсами, обговорено можливі шляхи вирішення спільних проблемних питань територій у сфері державного управління та кадрового менеджменту.

Недригайлівську громаду на заході представили заступник Недригайлівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Сиротенко та спеціаліст відділу юридичної та кадрової роботи селищної ради Світлана Коренева.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь