Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Рости та квітни, рідне село

Дата: 21.08.2018 11:30
Кількість переглядів: 719

 19 серпня  відсвяткували День  села жителі Хоружівка.  Це  тільки на перший погляд у Хоружівці живуть прості люди. А придивившись до них – і в кожному знайдеш якусь родзинку, щось таке, чого немає в інших.

     Рідне село для них   по-особливому незрівнянне і неповторне. Воно справді зігріває  душу кожного з нас. Це тепло проникає глибоко до серця. І де б ми не були, а невидимі промінчики притягують до себе, кличуть із далеких доріг до рідного села, до отчого дому.  Здається,  нема нічого кращого на світі за побачення із знайомими вулицями, батьківською хатою та друзями дитинства. До хоружівців на свято завітало чимало гостей.               Гості свята  переглянули виставки  народних умільців, які були представлені в фойє будинку культури: фото – виставку «Ми славимо, свій рідний край», виставку ляльок – мотанок «Бабусина лялька», представлену  гуртком «Рукоділля»( керівник Макаренко С. М.,  Недригайлівський БДЮТ)  та виставку стародавньої вишивки «Доля,  вишита на полотні».

 Перед початком святкового концерту  свою концертну програму  подарував  духовий оркестр «Мамоnt Bend» КЗ «Центру культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради».На початку концертної програми  учасниця гуртка художнє читання прочитала вірш Олексія Івановича Голованя  «Село, моя гординя». Концертна програма була насиченою і різноманітною.  Присутніх привітали голова Недригайлівської  районної державної адміністрації Сергій Михайлович Панченко, голова Недригайлівської районної ради  Іван Володимирович  Нанка, голова Недригайлівської  селищної ради Ігор Вікторович Остапчук, депутат Сумської обласної ради Віра Іванівна Ларик, виконуючий обов’язки старости Хоружівського старостинського округу Ольга Михайлівна Гордієнко  та директор товариства з обмеженою відповідальністю агрофірми «Хоружівка» Григорій Михайлович Осадчий, які висловили  щиру подяку усім жителям за любов та вірність рідному селу. Ті, хто конкретними справами допомагає для розвитку та благоустрою своєї малої Батьківщини, були нагороджені почесними грамотами  та подяками. Чудовим подарунком для жителів та гостей села стала концертна програма за участю народного жіночого вокального ансамблю «Кумасі »  Курманівського сільського будинку культури,   кожен номер концертної програми супроводжувався бурхливими оплесками вдячних глядачів.   По закінченню святкового концерту була розіграна безпрограшна лотерея. А найменші учасники свята мали змогу покататися з надувної гірки та поласувати солодкою ватою. Для дітей були запрошені аніматори, які провели з дітками ігри та конкурси. Ввечері для всіх бажаючих потанцювати була організована святкова дискотека.   Завершальним акордом  свята став феєрверк. За організацію свята жителі села вдячні спонсорам Петру Івановичу Постілу, Сергію Миколайовичу Постілу, Анні Владиславівні Голуб, Миколі Васильвичу Момоту, Вячеславу Володимировичу Бехало, Віктору Олексійовичу Мірошніченко,  ТОВ АФ «Хоружівка», ТОВ «Золоті лани», ТОВ «Вікторія» та ТОВ «Урожайна країна».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Керівник художній Хоружівського сільського будинку культури Тамара Таран

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь