A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Виконком 19 вересня

Дата: 20.09.2018 09:05
Кількість переглядів: 1056

19 вересня   голова виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради Ігор Остапчук провів   засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головними стали питання «Про хід    виконання         Програми  підвезення педагогічних працівників на 2017-2018роки», «Про   звіт дільничних інспекторів поліції  про роботу щодо забезпечення  законності   та правопорядку на  території  Недригайлівської  селищної ради».

   Також члени виконкому затвердили  план роботи виконавчого комітету Недригайлівської  селищної ради на IV квартал 2018 року, надали дозвіл на виготовлення проектно - кошторисної документації «Будівництво водогону по вул. Лісова та Лесі Українки в с. Спартак Недригайлівського району Сумської області», розглянули  заяви двох  громадян щодо звільнення від плати за соціальне обслуговування (надання соціальних послуг), розглянули інші питання життєзабезпечення селищної ради. 

    З питань порядку денного перед присутніми виступили начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Сердюк Н.В., старший дільничний офіцер поліції СДП Недригайлівського ВП ГУНП в Сумській області Чирва Л.Л., капітан поліції, дільничний офіцер поліції Дудченко В.В., начальник відділу організаційної та загальної роботи селищної ради Постоєнко І.І., начальник відділу містобудування, архітектури та комунального господарства селищної ради Захарченко В.Г, провідний спеціаліст сектору містобудування  та архітектури відділу містобудування, архітектури та комунального господарства селищної ради Федай В.І.,       спеціаліст з питань соціального захисту селищної ради Волошко Л.Д., начальник Служби у справах дітей селищної ради Сопік С.Д., керуючий справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Шевченко Ю.В.

  Виступаючи перед присутніми, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Сердюк Н.В. озвучила, що 27% педагогічних працівників працюють у населених пунктах не за місцем проживання. У зв’язку з цим рішенням Недригайлівської селищної ради затверджена «Програма підвезення педагогічних працівників  на 2017-2018 роки», якою передбачене відшкодування  суми проїзду педагогічним працівникам.

Старший дільничний офіцер поліції СДП Недригайлівського ВП ГУНП в Сумській області Чирва Л.Л. зазначив, що у 2018 році найчастішими злочинами на території Недригайлівської селищної ради є злочини майнового характеру  (крадіжки). З метою їх попередження та попередження інших видів злочинів проводяться рейди,  індивідуальна профілактична робота та інші заходи, спрямовані на покращення  криміногенної  ситуації. З початку 2018 року на території селищної ради  проведено ряд операцій: «Зброя та вибухівка», «Автомобіль», «Квартира», «Нагляд», «Самогон», «Мак-2018», «Розшук».

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь