A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Апаратна нарада 25 вересня

Дата: 25.09.2018 13:35
Кількість переглядів: 540

25 вересня   Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук провів апаратну нараду із керівництвом селищної ради, керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, старостою Кулішівського, в.о. старост Іваницького, Маршалівського, Гринівського, Хоружівського старостинських округів.

  На апаратній нараді було заслухане питання «Про хід виконання доручень селищного голови щодо виконання правил благоустрою Недригайлівської селищної ради». Перед присутніми з даного питання виступили заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Акімов, начальник відділу містобудування, архітектури та комунального господарства селищної ради Віктор Захарченко, начальник відділу земельних відносин селищної ради  Сергій Волохов. За результатами апаратної наради селищний голова дав ряд доручень відповідальним особам, що стосувалися подальших заходів з благоустрою, зокрема, стосовно прибирання сміття, встановлення контейнерів для сміття, вуличного освітлення та освітлення фасадів приміщень, поточного ремонту доріг, вуличних місточків, благоустрою території КП «Недригайлівський речовий ринок», діяльності КП «Недригайлівводосервіс», посилення роботи комісії з благоустрою та ін. Також на апаратній нараді йшлося про підготовку до опалювального сезону,   заходів до Всеукраїнського Дня бібліотек, Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, Дня усиновлення, Дня працівників освіти, ряду спортивних заходів.

   Проводиться відповідна підготовка і цього тижня  пройдуть: 26 вересня о 10.00, 11.30, 13.00 – засідання постійних комісій Недригайлівської селищної ради; 27 вересня о 10.00 – сесія Недригайлівської селищної ради; 27 вересня – заходи до 100-річчя від дня народження українського письменника, педагога В.О. Сухомлинського «Вічний слід на землі» у комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека»; 28 вересня о 10.00  - урочистості та святковий концерт до Всеукраїнського дня бібліотек у Дитячій музичній школі; 28 вересня о 10.00   - матч дитячих футбольних команд   в рамках проведення змагань дитячо-юнацької футбольної ліги між командами Недригайлова та   Конотопа  на КСК «Колос»; 28 вересня розпочнуться десятиденні  навчання з територіальної оборони у м. Ромни за участю представників Недригайлівської селищної ради; 30 вересня о 10.00 – кубок Недригайлівської ОТГ з футболу 2018 року на КСК «Колос» та ін.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь