A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Хай живе козацька воля! Хай живе козацький дух!

Дата: 18.10.2018 08:19
Кількість переглядів: 818

14 жовтня – День захисника України та День українського козацтва. Цього дня українці відзначають День Покрови Пресвятої Богородиці. Для нас це не тільки народне та релігійне свято, а й національне. Це свято єднає країну та  символізує шану українців до захисників рідної землі. Це свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну справу.  Це свято є символом нерозривного зв’язку всіх поколінь захисників України і закликає всіх до згуртованості перед сучасними викликами й загрозами.

          До цієї дати бібліограф Заїка Н.  комунального закладу  «Недригайлівська публічна бібліотека»   провела з відвідувачами День інформації  «Наша слава козацька не вмре, не загине» та історико – документальне досьє «Сьогодні славить вся країна, своїх Синів – Захисників».

      11 жовтня до Дня захисника України у відділі бібліотеки для дітей КЗ «Недригайлівська публічна бібліотека» з учнями 1-А та 1-Б класів Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст. проведено урок патріотизму «Від козака до сучасного захисника» з метою ознайомлення дітей з історією виникнення українського козацтва. Видання книжкової виставки «Хай живе козацька слава»  та матеріали  відео-презентації «Дітям про козаків» розповіли про найвидатніших гетьманів України,   символіку, зброю та звичаї козацького війська.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь