Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Кохані звуки, рідне слово – сердечна, українська мова!

Дата: 13.11.2018 09:57
Кількість переглядів: 414

Мова – найбільший скарб будь – якого народу, його душа , його гордість. Для нас рідною мовою є українська. Вона співуча, мелодійна, багата. «Рідна мова дорога людині, як саме життя» - говорить народна мудрість.

До Дня української писемності та мови  у бібліотечних закладах Недригайлівської селищної ради  були проведені заходи: у відділі бібліотеки для дітей КЗ «Недригайлівська публічна бібліотека» з учнями 2-Б та 2-В класів Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ступ. проведено літературний калейдоскоп «Із глибини віків нам сяє рідне слово» . З відеопрезентації «Світлиця слова у безмежжі часу» діти дізнались про Преподобного Нестора Літописця - автора  відомого твору «Повість минулих літ», про творців абетки Кирила і Мефодія та першу книгу засновника друкарства  Івана Федорова.

У читальному залі КЗ «Недригайлівська публічна бібліотека»  представлено літературний калейдоскоп «Мова  - серце нації», бібліотечний огляд «Мова  - це глибина тисячоліть» проведений в Гринівській сільській бібліотеці – філії, а подорож в історію слова «України мова барвінкова»  юні читачі здійснили в Маршалівській сільській бібліотеці – філії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь