A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Недригайлівська ДЮСШ відсвяткувала свій ювілей

Дата: 13.11.2018 13:07
Кількість переглядів: 1098

     Тридцять років тому заснували Недригайлівську дитячо – юнацьку спортивну школу.

  З цієї нагоди у п’ятницю, 9 листопада, в актовій залі Недригайлівського БДЮТ відбулися урочистості за участі заступника Недригайлівського селищного голови Сиротенко А.Г., голови Недригайлівської райдержадміністрації Панченка С.М., голови Недригайлівської районної ради Нанки І.В., начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради Сердюк Н.В., директора Сумської обласної спортивної школи Бєлана Ю.Г.

     У теплій та дружній атмосфері колектив спортивної школи зі своїми вихованцями приймали найщиріші вітання та цінні подарунки від гостей. Милували око прекрасні художні номери юних танцюристів та вокалістів Недригайлівського БДЮТ. Тренери-викладачі отримали грамоти від виконкому Недригайлівської селищної ради, департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради, Недригайлівської районної ради.   

    З історією та сьогоднішнім станом справ у Недригайлівській ДЮСШ присутніх ознайомив директор Нємцев С.О.

    Історія школи – це життя відданих своїй справі людей. Вони люблять і живуть спортом, вболівають за вихованців та рідний край.

    Сергій Олексійович згадав перших тренерів Недригайлівської ДЮСШ: Гоженка Бориса Тимофійовича, Кириченка Миколу Олексійовича, Міщенка Івана Івановича.

      У різні роки Недригайлівську ДЮСШ очолювали: Коренев Сергій Олександрович, Грицай Олександр Миколайович, Лисенко Олександр Олександрович, Остапчук Ігор Вікторович.

         На сьогоднішній день у спортивній школі працює п’ять відділень:  волейбол, дзюдо настільний теніс, легка атлетика, футбол. Навчально -тренувальний процес забезпечують 8 тренерів-викладачів, 5 з яких мають ІІ  кваліфікаційну категорію.

Недригайлівська ДЮСШ активно співпрацює з іншими спортивними школами та ФЦ «Барса» у напрямку проведення спортивних змагань та турнірів.

         Недригайлівська спортивна школа була і залишається кузнею здоров’я, рекордів та спортивних традицій, а її вихованці прославляють регіон своїми успіхами на турнірах всеукраїнського та міжнародного рівнів

      Свій спортивний шлях у Недригайлівській ДЮСШ розпочинали: Олександр Сітало - чемпіон світу з панкратіону, Микола Коренев - чемпіон світу з кікбоксингу, Юрій Тевіков - призер чемпіонату Європи з лижних гонок, Руслан Лисенко - учасник Олімпійських ігор в Нагано, Турині та Солтлейксіті, Олександр Костенко - срібний призер чемпіонату Європи та бронзовий призер чемпіонату світу з панкратіону, член збірної команди України з панкратіону.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь