A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Я - дитина і права мої непорушні

Дата: 23.11.2018 13:19
Кількість переглядів: 520

Діти - дуже цінна, але досить тендітна частина нашого суспільства. Проблеми, з якими найчастіше стикаються вони, полягають у труднощах спілкування з однолітками та, на жаль, дорослими. Кожна дитина – індивідуальна, має свої інтереси, здібності і нахили. В процесі формування її як особистості вона може опинитися в ізоляції від своєї групи, піддатися глузуванню, зазнати душевного, фізичного болю і страждань і в кінці - замкнутися.

 Цього не можна допустити, тому 21 листопада головний спеціаліст Недригайлівського бюро правової допомоги Вадим Терещенко відвідав Курманівську  філію Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ступенів (опорний заклад), де зустрівся з учнями та педагогічним колективом. Правник в рамках проекту « Я МАЮ ПРАВО» провів лекцію на тему: «Я - дитина і права мої непорушні» . У ході зустрічі  присутніх було проінформовано про права та обов’язки людини і громадянина. А потім дана характеристика прав та обов’язків неповнолітніх. Також було доведено до відома вчителів та дітей про діючу систему безоплатної правової допомоги. Працівник бюро вручив кожному буклети з реквізитами правового бюро для того, щоб діти та їх батьки знали куди можуть звернутися у майбутньому за правовою допомогою у разі необхідності.

     Довідково:                                                             

    Для забезпечення та реалізації своїх прав та інтересів, громадяни можуть звернутися до Недригайлівського бюро правової допомоги за адресою: вул. Сумська, 13, смт Недригайлів, Сумська область, тел.5-25-28, 5-25-29 з територіальним обслуговуванням смт Недригайлів, Недригайлівський район.


Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь