A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Апаратна нарада 11 лютого

Дата: 11.02.2019 14:02
Кількість переглядів: 398

11 лютого  у  Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада під керівництвом т.в.о.  селищного голови заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентина Акімова із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, керівниками комунальних підприємств, старостою, в.о. старост старостинських округів.

Начальники відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, староста, в.о. старост старостинських округів прозвітували про проведену за минулий тиждень роботу та озвучили плани на найближчий час, серед яких найголовніші – підготовка до святкування Масляної, заходів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, проведення спортивних та інших заходів. На  нараді  також йшлося про проблемні питання освітлення населених пунктів селищної ради, функціонування ФАПів та ФП, інші питання життєзабезпечення  громади.

         Проводиться  відповідна робота і цього тижня відбудуться: 14 лютого о 16.00 – молодіжно-розважальна програма «Під знаком Купідона», присвячена Дню святого Валентина у Центрі культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради; 14-16 лютого – заходи до Дня святого Валентина, 15 лютого - заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у бібліотечних, клубних та загальноосвітніх закладах громади, 16 лютого о 10.00 – захід до дня закоханих «Наповнимо танцем серця» у комунальному закладі «Недригайлівська дитяча музична школа». 12 лютого о 12.30  команда Недригайлівської селищної ради візьме участь у відкритому турнірі зі стрільби серед збірних команд Недригайлівського району, що пройде на базі  ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ». Протягом тижня пройдуть ряд робочих нарад у Недригайлівській селищній раді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь