Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Уклоняюсь тобі, мій Кобзарю святий

Дата: 11.03.2019 08:15
Кількість переглядів: 486

 В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам'яті і з великою любов'ю та повагою передає з покоління в покоління. Таке ім'я  — Тарас Шевченко, чия поезія  викликає в людях почуття гордості і захоплення красою, своєю силою і народною мудрістю.
      9 березня   біля пам’ятника Т.Г.Шевченка відбувся урочистий мітинг «Уклоняюсь тобі, мій Кобзарю святий »  та  покладання квітів з нагоди 205-ї річниці від Дня народження Тараса Шевченка - людини, життєвий приклад та творчість якої зіграли важливу роль у становленні державності. Вшанувати пам’ять поета біля пам’ятника Кобзаря зібралися керівництво селища, представники державних установ та організацій, трудових та учнівських колективів, мешканці селища.

 
З вітальними словами виступили Недригайлівський селищний голова Ігор  Остапчук, перший заступник голови Недригайлівської районної державної адміністрації Олексій  Васильченко, вчитель української мови і літератури Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи I –III  ступенів (опорний заклад) Людмила  Демченко. Чудові вірші Тараса Шевченка прочитали учні Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи I –III  ступенів (опорний заклад).
«Я впевнений, що ми можемо і повинні жити краще, як цього хотів Шевченко. Але для цього всім нам треба спрямувати свої зусилля у русло, передусім, інтересів  громади і розуміти, що саме ми  зараз творимо  історію. 
Нехай святе шевченкове слово об’єднає всіх нас, незалежно від поглядів і переконань, задля щасливого майбутнього рідного краю», - зазначив, виступаючи на мітингу, Недригайлівський селищний голова Ігор  Остапчук. 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь