Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

«Кохана.Чарівна.Бажана»

Дата: 11.03.2019 09:08
Кількість переглядів: 713

З ледь відчутним подихом весни приходить до нас прекрасне свято представниць кращої половини людства – Міжнародний жіночий день 8 березня.

Жінка… Вона сама – як весна: сонячна, світла, життєрадісна, яскрава, справжня.  Все прекрасне на землі від жінки, від її любові…

З нагоди вшанування її величності Жінки в Хоружівському сільському Будинку культури 7 березня 2019 року відбувся святковий концерт «Кохана.Чарівна.Бажана».

До ніжних матерів, турботливих бабусь, сестер, коханих дружин, милих доньок й онучок з привітальним словом звернулася  в.о.Хоружівського старости Ольга Гордієнко.

Ольга Михайлівна щиро привітала жінок з наступаючим прекрасним весняним святом та побажала міцного здоров'я, величезного щастя, кохання і добра. 8 Березня несе у світ ніжність та красу, адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Саме тому побажання, привітання, всі найкращі слова світу лунали в адресу жінок.

Програма святкового концерту виявилася надзвичайно насиченою та різноманітною. Тож яскраві концертні номери у виконанні солістів і творчих колективів не залишили байдужими жодну представницю прекрасної статі. Святковий настрій всім глядачам у залі створили дитячий вокальний ансамбль «Квіти сонця»(кер.О.Токмань), танцювальний колектив «Імпульс»(кер.А.Малько), вокальний жіночий ансамбль «Сусідоньки»(кер.Л.Доценко).

Зі сцени лунали чудові вітання солістів-вокалістів Ольги Токмань, Лєни Пономаренко, Лєри Майбороди, Антоніни Боровик, Людмили Доценко, дуету Людмили Тютюнник та Тетяни Григоренко, а також Володимира Майбороди та Юрія Доценка.

Учасниками гуртка художнього слова ЛюдмилоюТютюнник, Світланою Гавришенко, Оленою Ярмоленко, глядачам були представлені інсценізації та віршовані твори. Відкритість і талант танцювального колективу справили неабияке враження на глядачів, які щиро дякували юним артистам бурхливими оплесками.

У вестибюлі Будинку культури можна було ознайомитись з постійно діючою чудовою виставкою декоративно-ужиткового мистецтва.

Концерт пройшов у теплій святковій атмосфері. Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками.

Фото без опису

                                                                               Людмила Доценко, художній керівник

                                                                               Хоружівського сільського Будинку культури

                                                                                                                                                                              



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь