A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ФУТБОЛЬНЕ ЖИТТЯ ГРОМАДИ

Дата: 20.05.2019 15:25
Кількість переглядів: 634

Відбувся ІІ етап обласного культурно-спортивного свята «Краща спортивна громада Сумщини 2019 року» серед збірних команд територіальних громад. У суботу, 18 травня, на майданчиках зі штучним покриттям для гри в міні-футбол у смт Краснопілля змагалися футболісти ОТГ Сумщини. Команди-учасниці жеребкуванням були розподілені на групи по три, кожна команда мала зіграти проти своїх суперників чотири гри (по дві у своїй групі й ще по дві – у фіналі).

Команда Недригайлівської селищної ради у першій грі зазнала поразки від господарів змагань – команди з Краснопілля – з рахунком 1:0. Проте, наші футболісти не занепали духом, зуміли змобілізуватися й продемонструвати достойну гру проти своїх суперників. Перша поразка недригайлівців стала й останньою, в трьох наступних іграх команда Недригайлівської селищної ради не дала своїм суперникам жодних шансів. Після трьох поспіль перемог наші футболісти вибороли четверте командне місце у змаганнях.

А ІІІ етап обласного культурно-спортивного свята «Краща спортивна громада Сумщини 2019 року» серед збірних команд територіальних громад (змагання з настільного тенісу, гирьового спорту, армрестлінгу, шахів та шашок) відбудеться в місті Суми 20 липня. Сподіваємося, що спортивна фортуна не відвернеться від наших спортсменів і побажаємо їм вдалих виступів у змаганнях.

А тим часом  визначилися фіналісти відкритого Кубку Недригайлівського району з футболу 2019 року. Так, минулої неділі, 19 травня, відбулися повторні ігри півфіналу відкритого Кубку Недригайлівського району з футболу 2019 року. Команда ФК «Космос» (Терни) приймала на своєму полі команду ФК «Недригайлів». Спортсмени подарували вболівальникам безліч чудових гострих ігрових моментів, кожен футболіст прагнув здобути перемогу своїй команді. Вже на перших хвилинах матчу команда гостей почала вести в рахунку, а до кінця гри зуміла здобути впевнену перемогу – 1:3.

І ще одна гра відбулася цього дня : на футбольному полі культурно-спортивного комплексу «Колос» в Недригайлові місцева команда ФК «Олімпік» приймала команду ФК «Іваниця». Цей матч також завершився з рахунком 1:3 на користь гостей. Таким чином, фіналістами відкритого Кубку Недригайлівського району з футболу 2019 року стали дві команди Недригайлівської селищної ради – ФК «Недригайлів» та ФК «Іваниця».

Нагадаємо, що фінальна гра між вказаними командами відбудеться 30 червня в селищі Терни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь