Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ФК «Недригайлів» - володар Кубку Недригайлівщини 2019 року

Дата: 03.07.2019 10:15
Кількість переглядів: 488

  30 червня у селищі Терни відбувся фінальний матч Кубку Недригайлівського району з футболу 2019 року між командами ФК «Недригайлів» та ФК «Іваниця». Показово, що обидві команди-фіналісти представляли Недригайлівську селищну раду.

         З впертістю й завзяттям футболісти обох команд розпочали боротьбу за перемогу з перших хвилин матчу. Кожен спортсмен намагався зробити все задля перемоги в змаганні. Глядачі й вболівальники отримали нагоду спостерігати напружену, яскраву гру й безліч цікавих ігрових моментів. Присутні на матчі дійсно отримали задоволення від цікавої результативної гри. Протягом усього матчу не бракувало гострих атак, вдалих передач і потужних ударів у ворота суперників.

         Проте, перемога й Кубок у таких змаганнях дістається лише одній команді. Вже наприкінці першого тайму недригайлівським футболістам двічі вдалося змусити воротаря команди-суперника діставати м’яча з сітки своїх воріт. У другому ж таймі рахунок став вже 5:0 на користь команди ФК «Недригайлів». Наприкінці матчу футболісти команди ФК «Іваниця» зуміли «розмочити рахунок». Красивий «гол престижу» потужним ударом був забитий у ворота недригайлівців з пенальті. Таким чином рахунок матчу став 5:1 і володарем Кубку Недригайлівського району з футболу 2019 року стала команда ФК «Недригайлів».

         По закінченні гри переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями, а футболісти ФК «Недригайлів» отримали головну нагороду – перехідний Кубок.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь