Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ЗУСТРІЧ У РЕЖИМІ SKYPE - ЗВ’ЯЗКУ З МЕШКАНЦЯМИ ГРОМАДИ

Дата: 15.08.2019 14:04
Кількість переглядів: 323

 15 серпня мешканці громади мали можливість особисто зустрітись у режимі Skype-зв’язку із заступником начальника управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області Альоною  Заставенко та отримати відповіді, роз’яснення з актуальних для них питань. Зустріч відбулася на базі відділу праці та соціального захисту населення селищної ради.

 Під час он-лайн прийому організовано надання допомоги пенсіонерам у одержанні даних про заробітки пенсіонерів, що є передумовою для збільшення пенсійних виплат, роз’яснено права пенсіонерів на чергові перерахунки та перспективи збільшення пенсій у поточному році.      Серед питань, порушених громадянами у ході спілкування, більшість стосується перегляду встановленого розміру пенсії, підтвердження правильності його розрахунку, порядку перерахунку пенсій держаним службовцям, призначення пенсії особам, які працюють в органах місцевого самоврядування, а також роз’яснення чинного пенсійного законодавства. 
  Посадовець доступно та зрозуміло роз’яснила про зміни у законодавстві, які торкнулися пенсіонерів у поточному році, та про перспективи пенсійного забезпечення. Майбутні пенсіонери зверталися з питаннями щодо призначення пенсій за новими правилами та порядку обчислення страхового стажу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь