Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ФК Недригайлів - чемпіон Недригайлівського району з футболу 2019 року!

Дата: 19.08.2019 16:31
Кількість переглядів: 550

    18 серпня у Недригайлові на КСК «Колос» відбувся завершальний матч відкритого чемпіонату Недригайлівського району з футболу 2019 року. На чемпіонський титул після пройдених двох кіл змагань могли претендувати лише дві команди – ФК «Недригайлів» та ФК «Космос» (Терни). Саме ці дві команди й зустрілися у «фінальному двобої». Інтриги цьому матчу додавала та обставина, що за набраними раніше ігровими очками команді з Тернів для здобуття звання чемпіонів необхідна була лише перемога, в той час як недригайлівців влаштовував і нічийний результат.

         Гра почалася з потужних атак гостей. Доволі швидко кількість перейшла у якість і тернівчани забивають перший гол. Та футболісти команди-господаря не налаштовані були здаватися без бою і скоро їм вдалося вирівняти рахунок, забивши гола у відповідь. Це додало завзяття недригайлівцям і за кілька хвилин вони забивають суперникам ще одного, безперечно, красивого гола, рахунок стає 2:1 на користь господарів поля. Футболісти ФК «Космос» після цього подвоїли свої зусилля й зуміли зрівняти рахунок матчу – 2:2. Проте, футбольна фортуна все ж прихильніша до сильніших, а ними виявилися футболісти ФК «Недригайлів», яким до кінця матчу вдалося ще двічі змусити голкіпера суперників діставати м’яча зі своїх воріт. Голи у ворота ФК «Космос» (Терни) забили Терещенко Денис, Дядченко Руслан, Єлец Вадим та Таранченко Владислав.

         Таким чином, матч завершився блискучою перемогою команди ФК «Недригайлів», яка й стала чемпіоном району 2019 року. Тож привітаймо переможців цього прекрасного футбольного змагання і побажаймо їм подальших успіхів та спортивних перемог!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь