A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Депутат Недригайлівської селищної ради взяв участь у матчі зі збірною України з футзалу

Дата: 29.08.2019 09:45
Кількість переглядів: 444

Перший матч серії товариських ігор в обласному центрі збірна команда з футзалу депутатів Сумської області провела 21 серпня з командою тренерів та викладачів футбольного центру «Барса».
Від початку гри тренери ФЦ Барса намагалася «задавити» опонента. Але депутати відповіли хорошою організацією гри, тактичною грамотністю, самовіддачею, а головне – дружною командною грою і довели перший тайм до рахунку 4:0 на свою користь.У другому таймі збірна тренерів та викладачів «додала обертів», але вдача була на боці їхніх суперників. Остаточний рахунок 7:6 на користь депутатської збірної!
На черзі був товариський матч з титулованим супротивником - чемпіоном світу та Європи з футзалу - збірною командою України (гравці з вадами зору).

« Ми розуміли, що обіграти майстрів не просто, але дуже старалися, - розповідає депутат Недригайлівської селищної ради Юрій Сердюк. – Ми програли,але,думаю, достойно.Тричі воротар збірної України виймав м’яча зі своїх воріт. Та на жаль, ми пропустили 6 голів».

Заслужений тренер України з футболу Ігор Кравченко, який готував спортсменів-любителів до ігор, високо оцінив старання депутатів–футзалівців. Насамперед Романа Лукаша, Андрія Дружченка, Сергія Провозьона, Віталія Савоненка. А також наших голкіперів Олега Блажка та Юрія Сердюка. Звичайно, є над чим працювати, удосконалювати свою майстерність. Однак, перший млинець не був комом.
Провівши останнє тренування та детально розібравши дві гри, зваживши на недоліки, депутати-футзалівці готуються до нових зустрічей.Так, мають намір узяти участь у Всеукраїнському турнірі з міні-футболу, який відбудеться в жовтні в столиці України. Це буде ще один з етапів підготовки до Всеукраїнської спартакіади депутатів усіх рівнів у наступному році. Двічі поспіль постувшись у фінальному матчі спартакіади івано-франківським футзалістам, наші горять бажанням «вирвати» нарешті золото. Що ж зичимо нашій славній футбольній дружині тільки перемог!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь