Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Депутат Недригайлівської селищної ради взяв участь у матчі зі збірною України з футзалу

Дата: 29.08.2019 09:45
Кількість переглядів: 466

Перший матч серії товариських ігор в обласному центрі збірна команда з футзалу депутатів Сумської області провела 21 серпня з командою тренерів та викладачів футбольного центру «Барса».
Від початку гри тренери ФЦ Барса намагалася «задавити» опонента. Але депутати відповіли хорошою організацією гри, тактичною грамотністю, самовіддачею, а головне – дружною командною грою і довели перший тайм до рахунку 4:0 на свою користь.У другому таймі збірна тренерів та викладачів «додала обертів», але вдача була на боці їхніх суперників. Остаточний рахунок 7:6 на користь депутатської збірної!
На черзі був товариський матч з титулованим супротивником - чемпіоном світу та Європи з футзалу - збірною командою України (гравці з вадами зору).

« Ми розуміли, що обіграти майстрів не просто, але дуже старалися, - розповідає депутат Недригайлівської селищної ради Юрій Сердюк. – Ми програли,але,думаю, достойно.Тричі воротар збірної України виймав м’яча зі своїх воріт. Та на жаль, ми пропустили 6 голів».

Заслужений тренер України з футболу Ігор Кравченко, який готував спортсменів-любителів до ігор, високо оцінив старання депутатів–футзалівців. Насамперед Романа Лукаша, Андрія Дружченка, Сергія Провозьона, Віталія Савоненка. А також наших голкіперів Олега Блажка та Юрія Сердюка. Звичайно, є над чим працювати, удосконалювати свою майстерність. Однак, перший млинець не був комом.
Провівши останнє тренування та детально розібравши дві гри, зваживши на недоліки, депутати-футзалівці готуються до нових зустрічей.Так, мають намір узяти участь у Всеукраїнському турнірі з міні-футболу, який відбудеться в жовтні в столиці України. Це буде ще один з етапів підготовки до Всеукраїнської спартакіади депутатів усіх рівнів у наступному році. Двічі поспіль постувшись у фінальному матчі спартакіади івано-франківським футзалістам, наші горять бажанням «вирвати» нарешті золото. Що ж зичимо нашій славній футбольній дружині тільки перемог!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь