A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Іваницька команда друга на обласних змаганнях «Краще спортивне село Сумщини 2019 року»

Дата: 18.09.2019 09:56
Кількість переглядів: 869

     14 вересня до Дня фізичної культури і спорту на базі  культурно-спортивного комплексу «Колос» смт Недригайлів  громадською організацією «Сумська територіальна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» проведено обласні змагання «Краще спортивне село Сумщини 2019 року». У обласних змаганнях взяли участь команди 8 сільських та селищних рад області, в тому числі, збірна команда с. Іваниця Недригайлівської селищної ради.


    Учасників обласних змагань зі спортивним святом привітали Недригайлівський селищний голова Ігор ОСТАПЧУК  та заступник  громадської організації «Сумська ТО ВФСТ «Колос» Валентина ЗАХАРЧЕНКО. 
За вагомий внесок та популяризацію фізичної культури та спорту в Недригайлівській селищній раді  Ігор ОСТАПЧУК   відзначив грамотами Недригайлівського селищного голови   тренера-викладача ДЮСШ Вадима Єльця, інструктора-методиста КСК «Колос» Анатолія Токаря та  голову Федерацї  шашок Недригайлівського району  Григорія Пилипенка.
Заступник  громадської організації «Сумська ТО ВФСТ «Колос» Валентина ЗАХАРЧЕНКО до Дня фізичної культури та спорту нагородила подякою громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос»          Недригайлівського селищного голову Ігоря Остапчука  за плідну співпрацю, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту серед сільського населення.
    Команди сільських та селищних рад  області змагалися з 8 видів спорту: шахів, шашок, настільного тенісу, армспорту, міні-футболу, гирьового спорту,  перетягування линви та дартсу. Збірна команда с. Іваниця  відзначилася  у змаганнях з міні-футболу, в яких футболісти  Валерій Зимогляд, Артем Олійник, Владислав  Мірошніченко, Віктор Псарьов, Сергій Мирченко, Вадим Сідаш   зайняли  ІІ місце, І місце  в особисто-командному заліку з армспорту вибороли Ярослав Шевченко та Ігор Сенька,  а в змаганнях з шашок не було рівних спортивним інтелектуалам  Віктору Мірошніченку та Наталії Онищенко, які вибороли  для збірної команди І місце. У змаганнях з дартсу також відзначився Віктор Мірошніченко, який  додав до командної скарбнички скарбнички ІІІ місце.  У змаганнях з настільного тенісу, перетягуванні линви  та гирьовому спорті представники  збірної команди зайняти  достойні   четверті  та п’яте місця. 
     В загальному командному заліку збірна команда с. Іваниця  Недригайлівської селищної ради виборола ІІ місце, випередивши команду  с. Юріївка Конотопського  району та поступившись команді с. Станова Тростянецького району. 

 

   

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь