Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Презентація правової гри «Важниця»

Дата: 24.09.2019 08:47
Кількість переглядів: 617

     Презентація правової гри «Важниця» відбулася у приміщенні Недригайлівської СЗОШ I-III ступенів (опорний заклад) для учнів 9 - А класу начальником Недригайлівського бюро правової допомоги Конотопського місцевого центру з надання БВПД Іриною Валюх 23 вересня 2019 року. Учні-гравці були приємно вражені правовими запитаннями та охоче, а головне, правильно та змістовно відповідали на них.

    "Важниця правова»- настільна навчально-розважальна гра, яку розробили експерти громадської організації «ЕкспертиЗА Реформ». 
Ще минулого року експерти громадської організації «ЕкспертиЗА Реформ» презентували «Важницю»
- першу в Україні настільну гру такого ґатунку, що дає корисні підказки з українського законодавства, які можуть допомогти у різних життєвих ситуаціях.

 

     Довідково:

   Для забезпечення та реалізації своїх прав та інтересів, громадяни можуть звернутися до Недригайлівського бюро правової допомоги за адресою: вул. Сумська, 13, смт Недригайлів, Сумська область, тел.5-25-28, 5-25-29 з територіальним обслуговуванням смт. Недригайлів, Недригайлівський район.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь