A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Краєзнавча мандрівка

Дата: 16.10.2019 14:57
Кількість переглядів: 608

    У рамках проведення  Дня села Іваниця  з дітьми  ДНЗ дитячий садок «Сонечко» в Іваницькій сільській бібліотеці – філії було проведено  краєзнавчу мандрівку «Мій отчий край ні в чому не повторний». Бібліотекар Олена Лиман провела юних користувачів стежками історії рідного краю, рідного села.

   Перша стежина «Історична».  Подорожуючи нею, малята познайомились з історією рідного краю,  дізналися про виникнення назви села, скільки років  Іваниці.

   Увагу дітей  привернув куточок «Як жили наші пращури», що розташувався на другій стежині «Побутовій» краєзнавчої мандрівки. Він розповів про побут, національний одяг, елементи культурної спадщини наших предків.

    Біля виставок декоративно – прикладного мистецтва  «Візерунки на полотні» та «Діло майстра величає» пролягла  третя стежина «Стежина майстрів». Юні читачі переглянули чудові роботи місцевих майстринь – вишивальниць, справжнє захоплення викликали роботи з дерева  майстра Володимира Дремова.

   Подорожуючи віртуальною стежиною «Літературною»  малеча познайомилася з книгою місцевого краєзнавця  Григорія Попереки    «Іваниця – дитя Купайла».  А по стежині «Маленьких умільців» діти провели дорослих, самі наперебій демонструючи свої поробки  біля виставки творчих робіт «Казкові фантазії чарівниці осені».

    Краєзнавча мандрівка переконала малюків, що де б вони  не подорожували, найкраща стежина – дорога до рідної землі, до рідного дому.  

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь