Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ЮНІ ХУДОЖНИКИ

Дата: 16.10.2019 14:59
Кількість переглядів: 547

   Напередодні свята День художника 12 жовтня  в КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської селищної ради Сумської області» відбувся конкурс «Юні художники» серед учнів 4 – 6 класів відділу образотворчого мистецтва (викладач Арістархов О.П).

   Мета конкурсу – розвиток інтересу до художнього мистецтва, уваги та мислення, естетичних смаків та любові до прекрасного, виховувати любов до рідного краю, почуття національної гордості.

   У заході активну участь брали і батьки учнів, що стало справжнім сюрпризом для дітей. По справжньому дружна атмосфера, спільна ідея об’єднувала аудиторію для малювання. Юні художники знайомилися з мистецтвом, поринали в нього, висловлювали своє бачення та розуміння теми, їхня енергія і запал просто вирували. Та так, що не змогли втриматися і старші члени сімей. Малювали всі – і дорослі, і малі. Любов до мистецтва не залежить від віку – неодноразово доводить наш приклад.

   За найкращі малюнки команди були нагороджені дипломами за IIV місце. Кожен учасник отримав грамоту за активну участь у творчому житті школи.  Крім того, заохочувальні призи, гарний настрій та можливість безтурботно і весело провести час разом з батьками  отримали всі діти.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь