A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Творча зустріч педагогічних колективів

Дата: 07.11.2019 16:10
Кількість переглядів: 314

7 листопада у Недригайлівському дошкільному навчальному  закладі відбулася творча зустріч педагогічних колективів Недригайлівського ДНЗ «Барвінок» та Боромлянського ДНЗ «Пролісок»» на тему «Brickmate  - цеглинка єднає».

Ці два заклади увійшли до десятка дошкільних закладів Сумщини, які є учасниками проекту «Сприяння освіті». Метою проекту є всебічний розвиток дитини, зокрема,  розвиток компетентностей, необхідних для навчання упродовж життя та становлення педагога-фасилітатора, який прагне відійти від педагогіки копіювання, шаблонування, практики однієї правильної відповіді та нав’язування свого бачення дитині. В основу взаємодії дорослого і дитини покладено підхід «навчання через гру».

У рамках проекту Фонд забезпечив  навчальні заклади ігровими наборами LEGO компанії The LEGO Foundation (Королівство Данія)  за сприянням Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації та ВГО «Асоціація працівників дошкільної  освіти». Фондом проведено навчання педагогів, наданий методичний супровід закладам.

Педагоги Боромлянського дошкільного закладу переглянули форми роботи з LEGO у всіх вікових групах. Педагогічний колектив Недригайлівського ДНЗ презентував власні надбання щодо використання 6 цеглинок на музичних заняттях та заняттях з фізкультури. Гостей вразили виготовлені з LEGO надсучасні архітектурні споруди у групових кімнатах, а головне, зацікавленість та блиск в очах дітей.

Гості завітали не з пустими руками, а привезли торт із зображенням диво-цеглинок, як символічний подарунок для співпраці двох педагогічних колективів.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь